16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialAlcool si cocaina pentru idolul Argentinei, Maradona

Alcool si cocaina pentru idolul Argentinei, Maradona

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona a primit autorizatia de a parasi clinica de psihiatrie unde era internat inca din 21 aprilie, pentru a se trata de dependenta de alcool, informeaza AFP, citand surse din interiorul unitatii medicale.

Alfredo Cahe, medicul personal al lui Maradona, a declarat, la randul sau, pentru cotidianul Clarin, ca este vorba despre o permisiune de iesire temporara din spital, Maradona fiind nevoit sa mearga la clinica de trei ori pe saptamana, pentru a continua tratamentul. Diego Maradona a fost internat din cauza problemelor provocate de alcoolism.
Potrivit Clarin, Maradona, in varsta de 46 de ani, a parasit clinica specializata in tratarea dependentelor dupa ce a fost internat timp de 16 zile. Fosta vedeta a echipelor Boca Juniors, Barcelona si Napoli primise inca de saptamana trecuta permisiunea sa paraseasca temporar clinica.
Dupa o lunga perioada in care a fost dependent de cocaina, Diego Maradona a inlocuit progresiv drogurile cu alcoolul. In 2004, el a fost in pericol de moarte in urma unui accident cardio-respirator provocat de dependenta de cocaina, dar in cele din urma a reusit sa-si revina si sa slabeasca 50 de kilograme, datorita unei interventii chirurgicale, in conditiile in care problemele sale erau cauzate si de faptul ca devenise supraponderal.
Dupa ce si-a revenit complet si si-a recapatat forma fizica optima, Maradona a revenit in atentia publicului argentinian prin intermediul propriei emisiuni televizate, "Noaptea numarului 10".

Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

FCSB în pericol de depunctare din cauza declarațiilor lui Gigi Becali!

Gigi Becali riscă o nouă suspendare după acuzațiile aduse arbitrului Horațiu Feșnic, ceea ce pune FCSB în pericol de a pierde 3 puncte în...

Zece ani de închisoare pentru stomatologul acuzat de agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Dentistul acuzat de influencerița Ștefania Costache, cunoscută sub numele de Lolrelai, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire...
Ultima oră
Pe aceeași temă