32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportStolojan: Un vot anti-Romania

Stolojan: Un vot anti-Romania

Presedintele PLD, Theodor Stolojan, prezent in calitate de invitat in Parlament, a declarat, ca votul favorabil dat de Parlament pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu este "un vot anti-Romania".

"Parlamentul Romaniei a reusit sa produca o majoritate parlamentara anti-Romania", a mai afirmat fostul consilier al lui Traian Basescu.

Theodor Stolojan a mai spus ca nu este vesel deloc, zambetul sau fiind unul trist "pentru ceea ce a ajuns Romania".

"Am venit astazi sa-i ascult pe liderii partidelor politice si am vazut un discurs de o demagogie greu de imaginat la domnul Geoana, un discurs de o ipocrizie greu de imaginat la domnul Antonescu si, desigur, circul de rigoare la domnul Vadim. Aceasta este majoritatea parlamentara care a votat astazi impotriva presedintelui", a mai spus Stolojan.

Stolojan crede ca presedintele isi va respecta promisiunea de a demisiona si liderii politici se vor lupta in campania electorala.

 

 

 

Presedintele UDMR, senatorul Marko Bela, a declarat ca decizia de suspendare din functie a sefului statului este "corecta", mentionand totodata ca prin acest demers nu a fost rezolvata problema stabilitatii politice.

"Este o decizie corecta. Tine de raspunderea clasei politice sa asigure o stabilitate din toate punctele de vedere, dar cu aceasta suspendare nu am rezolvat aceasta problema a stabilitatii. Sper ca, de acum incolo, vom reusi sa impunem o alta atitudine", a declarat liderul UDMR.

Intrebat despre mitingul din Piata Universitatii, el a sustinut ca o asemenea problema nu se rezolva in strada, ci prin alegeri.

"Nu cred ca ar trebui sa ne rezolvam problemele in strada. Avem Parlament, avem institutii ale statului intr-un sistem democratic si este nevoie de opinia electoratului, dar prin alegeri si nu prin mitinguri spontane", a adaugat Marko Bela.

 

 

 

Deputatul Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea, a declarat ca este convins de faptul ca Traian Basescu nu va demisiona.

 

"Traian Basescu incearca acreditarea unui scenariu apocaliptic, ca Romania s-ar ruina fara el. Nu este deloc asa, institutiile statului functioneaza si vor functiona si pe viitor. Nu sunt convins ca Traian Basescu va demisiona asa cum a promis. Cred ca a facut aceasta declaratie la intimidare", a declarat Sapunaru care apreciaza ca, prin votul de suspendare, "dreptatea a triumfat".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Un document guvernamental dezvăluie dezastrul de la Autoritatea Vamală Română! Putem pierde bani mulți

Autoritatea Vamală Română se confruntă cu uzura avansată a infrastructurii și facilităților de control, ceea ce poate afecta eficiența și siguranța activității vamale....

De azi încep sancțiunile pe e-Factura

Nerespectarea termenului-limită de 5 zile lucrătoare pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional RO e-Factura se sancţionează conform Legii 296/2023, iar amenzile variază între 1.000...

Un document guvernamental dezvăluie dezastrul de la Autoritatea Vamală Română! Putem pierde bani mulți

Autoritatea Vamală Română se confruntă cu uzura avansată a infrastructurii și facilităților de control, ceea ce poate afecta eficiența și siguranța activității vamale....
Ultima oră
Pe aceeași temă