18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialPregatite pentru alegerile locale

Pregatite pentru alegerile locale

Amanarea alegerilor pentru Parlamentul Europeannu a afectat activitatea organizatiei judetene a PD.
Secretarul executiv in Biroul Permanent Judetean Constanta al PD, Mihai Petre, a declarat ca echipa de campanie electorala constituita la nivelul judetului isi desfasoara activitatea potrivit aceluiasi calendar de campanie, care a fost intocmit pentru data de 13 mai 2007. In acelasi timp, Partidul Democrat a inceput deja pregatirea organizatiilor din judet atat pentru alegerile pentru Parlamentul European, cat si pentru alegerile locale, dar si pentru cele parlamentare din anul 2008.
Scopul acestor deplasari este continuarea campaniei de informare pentru Parlamentul European, dar si de a trasa liniile de actiune politica interna in vederea pregatirii alegerilor, care se vor desfasura in urma-torii doi ani, a subliniat Mihai Petre, secretarul executiv in BPJ. Pana la sfarsitul lunii martie, organizatia PD si-a propus sa treaca pragul altor zece organizatii.
Petre spune ca sunt organizatii care merg bine, dand exemplul celor din Mangalia, Medgidia, Navodari, Eforie sau Limanu. In opinia lui Petre, sunt organizatii care au nevoie de un impuls din partea Biroului Judetean: "Practic, acestea sunt structurile pe care le vizitam". 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă