17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSportVictima a razboiului dintre palate

Victima a razboiului dintre palate

Peter Eckstein Kovacs, senator UDMR: “Este o demisie de onoare. Domnul Ungureanu a fost un ministru de succes si de statura europeana. Nu a fost vinovatul principal”.
Titus Corlatean, secretar general  PSD: “Este un gest absolut justificat. Ma refer la faptul ca ministrul nu a gasit de cuviinta sa-si informeze seful pe linie guvernamentala. E vorba de o criza serioasa in privinta modului in care actioneaza  institutiile statului roman”.
Liviu Negoita, vicepresedintele PD: “Este inadmisibil ce se intampla. Se ajunge ca un ministru de Externe care a muncit pentru integrare sa fie inlaturat in acest mod!”.
Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PC: “Domnul Mihai Razvan Ungureanu este o victima a razboiului dintre palate. Este dat afara un om foarte bine vazut in Occident”.
Lucian Bolcas, vicepresedinte PRM: “Mi se pare o demisie normala in acest lant de neglijente criminale. Totul se datoreaza manierei in care Basescu a invrajbit institutiile statului”.

Cele mai citite

Ce se va întâmpla cu Alfred Bulai după infarctul suferit în arest

Sociologul Alfred Bulai a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în arest. Surse spun că acesta a făcut infarct şi va...

Femeie înjunghiată în incinta unui magazin din Constanța. Autorul a fost prins

O femeie a fost înjunghiată de un bărbat sâmbătă după-amiază, în incinta unui magazin din municipiul Constanţa, autorul fugind apoi de la locul faptei,...

Dosar penal după ce o poartă metalică de pe un teren de sport a căzut peste un copil

Polițiștii din Alba au deschis un dosar penal după un incident petrecut pe terenul de sport al unei școli din Alba Iulia, unde o...
Ultima oră
Pe aceeași temă