25 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒCulturฤƒelefantFest: peste 80 de lansฤƒri de carte ศ™i รฎntรขlniri cu autorii vor...

elefantFest: peste 80 de lansฤƒri de carte ศ™i รฎntรขlniri cu autorii vor avea loc รฎn aceastฤƒ sฤƒptฤƒmรขnฤƒ

elefant.ro dฤƒ astฤƒzi startul elefantFest, cel mai mare târg de carte online din România, cu peste un milion de vizitatori încฤƒ de la prima ediศ›ie. Organizatorii propun pasionaศ›ilor de lecturฤƒ din întreaga ศ›arฤƒ ศ™i din Republica Moldova peste 80 de lansฤƒri de carte ศ™i evenimente cu autorii preferaศ›i în cele 7 zile ale târgului.

“Vom avea lansฤƒri, interviuri cu autorii, mesaje din partea lor pentru cititorii români, în fiecare zi, din orฤƒ în orฤƒ. Mulศ›umim editurilor care au sprijinit acest efort uriaศ™, dar ศ™i aceastฤƒ bucurie imensฤƒ de a oferi tuturor pasionaศ›ilor de lecturฤƒ o întâlnire de o sฤƒptฤƒmânฤƒ cu cultura”, declarฤƒ Adrian Dinu, COO la elefant.ro.

Calendarul lansฤƒrilor va fi deschis de Alteศ›a Sa Regala Principele Radu al României, autor al volumului Secolul XXI ศ™i Casa Regalฤƒ. Mircea Cฤƒrtฤƒrescu îศ™i va prezenta tot astฤƒzi, în prima zi a târgului, începând cu ora 11 cea mai recentฤƒ carte publicatฤƒ, Nu striga niciodatฤƒ ajutor.

Tot luni, cititorii vor avea ocazia sฤƒ îi întâlneascฤƒ online pe Colson Whitehead, câศ™tigฤƒtorului Premiului Pulitzer din acest an, pe Evghenii Vodolazkin, unul dintre cei mai populari scriitori ruศ™i contemporani ศ™i pe Matt Haig, într-un interviu special pentru elefantFest.

Zilele urmฤƒtoare ale târgului vor oferi cititorilor posibilitatea de a se întâlni cu alศ›i scriitori de renume, mulศ›i autori de best sellers, de la Guillaume Musso, Anna Todd, Agnes Martin Lugand, Guzel Iahina, Maja Lunde, E.L. James (faimoasa autoare a volumului Fifty Shades of Grey ce a ocupat mulศ›i ani locul întâi al topurilor de vânzฤƒri de carte), Pascal Bruckner, dar ศ™i Yoko Tawada, Hiro Arikawa ศ™i alศ›i autori din Japonia, ศ›ara cu statut de invitat special la aceastฤƒ ediศ›ie a elefantFest. Dintre autorii români prezenศ›i la târg amintim pe Mircea Cฤƒrtฤƒrescu, Radu Paraschivescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc ศ™i Alec Blenche.

Ediศ›ia din aceastฤƒ toamnฤƒ a târgului este organizatฤƒ simultan pe elefant.ro ศ™i elefant.md, astfel încât cititorii din Republica Moldova vor avea acces direct la toate evenimentele din calendarul lansฤƒrilor.

Ca ศ™i la prima ediศ›ie, cititorii vor putea achiziศ›iona volume cu autograf, fiind oferite la târg zeci de titluri cu semnฤƒtura autorului. De asemenea, elefantFest va gฤƒzdui un stand internaศ›ional de carte în limba englezฤƒ, standul dedicat Japoniei, precum ศ™i un stand special cu carte pentru copii.

 

***

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienศ›i o gamฤƒ extinsฤƒ de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din Bucureศ™ti ศ™i din ศ›arฤƒ, precum ศ™i prin partenerii strategici la nivel naศ›ional. Fondat în 2010, Elefant s-a extins ศ™i în afara ศ›ฤƒrii deschizând o filiala la Chiศ™inฤƒu, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

Cele mai citite

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...

VIDEO Un elev de 14 ani este autorul atacului armat de la un liceu din SUA care s-a soldat cu cel puลฃin patru morลฃi...

Suspectul arestat รฎn urma atacului armat care s-a soldat miercuri cu cel puลฃin patru morลฃi ลŸi nouฤƒ rฤƒniลฃi รฎntr-un liceu american este un elev...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ