7.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒDragoลŸ Pฤƒtraru: โ€žStarea Naลฃieiโ€ devine casฤƒ de producลฃie

DragoลŸ Pฤƒtraru: โ€žStarea Naลฃieiโ€ devine casฤƒ de producลฃie

Realizatorul TV a precizat cฤƒ formatul emisiunii va cunoaลŸte câteva schimbฤƒri, dar ลŸi echipa.

„Avem schimbฤƒri în plan, le facem treptat, sฤƒ vedem cum merg. AลŸa cum a fost ลŸi cu trupele la finalul emisiunii – a fost o nebunie a mea, dar, pânฤƒ la urmฤƒ, i-am convins pe oameni. Ne permitem luxul sฤƒ greลŸim ลŸi sฤƒ încercฤƒm. Este o negociere continuฤƒ cu publicul”, a declarat el pentru News.ro.

Echipa a fost actualizatฤƒ, a mai explicat Pฤƒtraru. „Avem mai mulลฃi oameni noi, tineri în general, de la care vor veni lucruri, iar, din toamnฤƒ, vrem sฤƒ punem bazele ลŸcolii «Starea Naลฃiei» ลŸi vom avea mai mulลฃi copii. Vom face lucruri minunate ลŸi, când vom îmbฤƒtrâni, poate ne aduce ลŸi nouฤƒ cineva un pahar cu apฤƒ. Ne gândim la viitor”.

Cât îi priveลŸte pe aceลŸtia, este vorba – dupฤƒ cum a explicat jurnalistul – despre adolescenลฃi cu vârste de 14 – 15 ani ลŸi studenลฃi.

„În plus, «Starea Naลฃiei» devine casฤƒ de producลฃie ลŸi vor fi mai multe proiecte – emisiuni, sitcomuri. Conform contractului (cu Prima TV, n.r.), existฤƒ drept de preempลฃiune. Dacฤƒ ei nu vor un program, atunci îl putem oferi altor televiziuni”, a mai explicat el. „Vom merge pe zona de infortainment (informaลฃie, educaลฃie, divertisment)”, a completat Pฤƒtraru.

În a doua jumฤƒtate a lunii iunie, Televiziunea Românฤƒ a scos emisiunea „Starea Naลฃiei” din grilฤƒ, dupฤƒ încheierea contractului de cesiune semnat în septembrie 2017. Decizia TVR a avut la bazฤƒ „încฤƒlcarea, în mod repetat, de cฤƒtre domnul DragoลŸ Pฤƒtraru a clauzelor contractuale”.

În luna mai, DragoลŸ Pฤƒtraru a fฤƒcut mai multe dezvฤƒluiri din discuลฃii cu Doina Gradea, preลŸedinte-director general al SRTv, ลŸi Eduard Dârvariu, director TVR 1 ลŸi producฤƒtor executiv, privind acลฃiuni de intimidare, ameninลฃฤƒri ลŸi cenzurฤƒ.

Cele mai citite

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Fii brand รฎntรขi la tine acasฤƒ

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbrฤƒ, deศ™i au nevoie de luminฤƒ ศ™i soare mult, produsele romรขneศ™ti sunt rara avis pe rafturile marilor...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ