27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialTony si Fredy, la CFR Cluj

Tony si Fredy, la CFR Cluj

Fundasul stanga portughez al echipei Pacos Ferreira, Frederico Emanuel Tavares Martins “Fredy”, de 27 de ani, si fundasul dreapta francez al echipei Estrela Amadora, Antony Da Silva “Tony”, de 26 de ani, au fost transferati la formatia CFR Cluj.
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, s-a declarat multumit de achizitiile facute si considera ca echipa sa are acum valoare de podium in Liga I. “Sunt foarte multumit de cele doua transferuri si sunt convins ca am facut o treaba buna aici, in Portugalia. Am intarit apararea, cea care ne-a creat probleme in tur. Acum valoarea lui CFR este de podium. Tony este un jucator cu multa vointa si am incercat sa-l transferam inca din vara, iar Fredy este un jucator foarte tehnic si rapid, ceva in genul lui Semedo”, a spus, marti, Muresan, mentionand ca nu e sigur ca acestea sunt ultimele transferuri.
Fredy a semnat un contract pe trei ani si jumatate cu CFR Cluj. CFR a platit pentru transferul lui Fredy, care si-ar fi incheiat la vara contractul cu Pacos, suma de 300.000 de euro. “A fost o propunere de nerefuzat nu doar din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere sportiv, pentru ca noua mea echipa vrea sa participe intr-o cupa europeana”, a declarat Fredy pentru ziarul “O Jogo”.
Antrenorul Dauto Faquira a confirmat, in Mais Futebol, plecarea lui Tony la CFR Cluj. “As fi preferat sa nu stiu de acest lucru inainte de joc, dar s-a intamplat. Tony este un jucator care cucereste. Pana si mama mea, careia nu-i place fotbalul, m-a intrebat daca pleaca. Este un jucator important, dar trebuie sa se ocupe de viitorul sau. Merita ceva mai bun, este un sportiv competitiv. Vom avea si solutii, nu vor fi atat de bune ca Tony, dar nu inseamna ca din aceasta cauza nu vom mai fi competitivi”, a spus Faquira. Clujenii au platit pentru Tony Da Silva 700.000 de euro.
In acest moment, CFR Cluj are in lot 12 jucatori straini: cinci portughezi, Cadu, Manuel Jose, Pedro Oliveira, Semedo si Fredy, doi sarbi, Milosevic si Mijin, un francez, Tony, un paraguayan, Cuellar, un brazilian, Andre de Souza, un moldovean, Viorel Frunza, si un bolivian, Mojica Olmos.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...

Jaqueline Cristian a fost învinsă de franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a suferit o înfrângere în runda finală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 1.000...
Ultima oră
Pe aceeași temă