17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialBataie filmata in Colegiul Economic

Bataie filmata in Colegiul Economic

De cateva zile, prin retelele de cartier din Bacau circula o inregistrare video cu o bataie intre doua fete intr-o sala de clasa, se pare din Liceul Economic din Bacau. Videoclipul a fost inregistrat mai mult ca sigur cu un telefon mobil, pentru ca imaginea nu este de cea mai buna calitate. Ceea ce surprinde este ca filmul a fost „editat”, adica i s-a pus muzica de fundal si generic pe care scrie „Bataie in liceul economic Bacau” si numele de scena ale protagonistelor: Beatrice „Betty” versus „blonda din cartier”.

Filmul

Filmul incepe cu o cearta in sala de clasa, se pare, dupa terminarea pauzei, deoarece toti elevii stau in banci, aparent asteptand profesorii. Una dintre fete este in banca sa, iar cealalta, in picioare, gesticuleaza si tipa. La un moment dat, cameramanul de ocazie tipa la ea: „Da-te, blondo, ca nu prind cadrul aici”. Cearta mai dureaza putin, rastimp in care colegii, in special baietii, le incurajeaza sa se ia la bataie. Incurajata de colegi, fata care sta in picioare urla la cealalta sa nu mai tipe, desi aceasta se silea sa nu o bage in seama. Fata care tipa – „blonda” se pare – sare sa-i traga niste palme lui „Betty”, care riposteaza, in uralele clasei. Blonda o tranteste de un perete pe Betty, care incearca s-o imobilizeze. Este prinsa insa de par si trasa zdravan. Publicul se mai potoleste si se aud voci care le spun sa se impace. Cum cele doua combatante nu dau semne de impacare, cativa colegi se baga intre ele sa le desparta in timp ce „cameramanul” se lauda ca a reusit sa prinda un cadru bun.

Runda a doua

Bataia incepe din nou; cele doua fete se paruiesc in toata regula, in uralele salii, chiar langa tabla. Sunt despartite din nou de colege si totul se incheie cu un duel vebal. Filmul se incheie cu „genericul” de final, in care telespectatorii sunt informati ca filmul a fost produs de „Manelistu_no 1” si „red dragoon”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă