11 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialANL continua constructia de apartamente in cartierul "Henri Coanda"

ANL continua constructia de apartamente in cartierul „Henri Coanda”

Agentia Nationala pentru Locuinte a obtinut autorizatie de constructie pentru inca 56 de loturi din zona sectorului 1 a cartierului „Henri Coanda”, in prezent existand un total de 521 autorizatii de constructie pentru amplasamentul respectiv. Ansamblul de locuinte „Henri Coanda” se construieste pe un teren in suprafata de 104 hectare, amplasat in partea de nord a Capitalei, in zona complexului Sere Pipera – Aeroportul Baneasa – orasul Voluntari.
Terenul este impartit in doua zone, aflate in administrarea Primariei Sectorului 1 Bucuresti si orasului Voluntari, judetul Ilfov. Astfel, 50,9 ha apartin sectorului 1 al municipiului Bucuresti si alte 53,3 hectare – orasului Voluntari.
Proiectul cartierului prevede constructia a 1.158 de case, dintre care 816 locuinte individuale, 178 locuinte cuplate si 164 locuinte insiruite.
Casele vor avea suprafete cuprinse intre 120 metri patrati si 340 metri patrati si vor beneficia de curte, terase, garaj sau locuri de parcare.
In Bucuresti – sectorul 1, vor fi construite 568 de locuinte. Din cauza unor situatii ce nu depind de ANL (revendicari de terenuri, procese etc.), constructia caselor in aceasta zona a fost sistata temporar.
In zona orasului Voluntari se vor construi 590 de case. In acest moment sunt in constructie peste 100 de locuinte aflate in diverse stadii de executie.

Cele mai citite

Alina Bica scapă de executarea unei pedepse de patru ani de închisoare cu executare

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a scăpat de executarea pedepsei de patru ani de închisoare pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. Curtea de...

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă