14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiConstănțenii, în pericol să rămână fără apă caldă de la 13 august

Constănțenii, în pericol să rămână fără apă caldă de la 13 august

Potrivit unui comunicat de presă transmis către Agerpres de S.C. RAJA S.A. Constanţa, la ora actuală, Societatea Electrocentrale Constanţa S.A. înregistrează către regia de apă un debit în valoare totală de 2.887.510,77 lei, reprezentând contravaloarea facturilor apă-canal şi penalităţilor de întârziere aferente perioadei aprilie – iulie 2018.

„Menţionăm că RAJA S.A. a întreprins toate demersuri legale în vederea recuperării debitelor restante, pe cale amiabilă şi, în vederea recuperării creanţelor, au fost transmise notificări şi somaţii de plată prin executor judecătoresc. Pentru ca debitul înregistrat să nu mai crească, în cazul în care Societatea Electrocentrale Constanţa S.A. nu-şi va achita facturile restante, începând cu data 13 august 2018, această unitate va fi debranşată de la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare în vederea recuperării întregii datorii”, se arată în comunicatul de presă al RAJA.

Potrivit informaţiilor oferite de Regia Autonomă de Distribuţie a Agentului Termic (RADET) Constanţa, 170.000 de locuitori şi 1.300 de persoane juridice, din municipiul Constanţa, beneficiază de apă caldă produsă cu agentul termic furnizat de CET Constanţa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă