6.5 C
București
sâmbătă, 19 octombrie 2024
AcasăSpecialPrefectul Tise cauta cartonasul rosu pentru seful Directiei de Sport

Prefectul Tise cauta cartonasul rosu pentru seful Directiei de Sport

CLUJ. Prefectul de Cluj, democratul Alin Tise, a inceput demersurile administrative pentru remanierea din functie a sefului Directiei Judetene pentru Sport (DJS), Corneliu Nut, la mai putin de o luna de la numirea acestuia pe post.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu sustine ca directorul Agentiei Nationale pentru Sport, Gheorghe Florian, l-a instalat pe colegul sau de partid, Corneliu Nut (PC), fara avizul lui.
Prefectul a afirmat ca a inceput procedura administrativa prealabila pentru schimbarea lui Corneliu Nut, iar daca directorul Gheorghe Florian nu va accepta solicitarea formulata de seful Prefecturii, el este decis sa deschida un proces in contencios administrativ.
In urma negocierilor purtate pe plan local intre partidele din coalitia de guvernare, postul de director al DJS ar fi urmat sa ii revina unui reprezentant al UDMR.

Cele mai citite

Schimb neașteptat de prizonieri între Rusia și Ucraina

Este al 58-lea schimb de prizonieri și a implicat 190 de prizonieri de război, a anunțat președintele Volodimir Zelenski Activistul ucrainean pentru drepturile omului și...
Ultima oră
Pe aceeași temă