9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialNeaga, dispus sa revina la FC Arges

Neaga, dispus sa revina la FC Arges

Liviu Negoita, Gheorghe Rohat, Daniel Costescu si Madalin Murgan au lipsit de la reunirea lotului echipei FC Arges, care a avut loc la stadionul „Nicolae Dobrin”. Liviu Negoita a anuntat conducerea clubului ca nu va mai continua la FC Arges si in sezonul viitor, el urmand sa evolueze, cel mai probabil, la Unirea Urziceni. Rohat intentioneaza sa se transfere la o formatie din campionatul israelian, iar Madalin Murgan, venit la FC Arges odata cu tehnicianul Sorin Cartu, l-ar putea urma pe acesta la Poli Timisoara.
La reunirea lotului, care a fost urmata de un antrenament, au participat 31 de jucatori, printre acestia numarandu-se si italianul Denis Sana si sarbul Neno Stojanovici. Sana, in varsta de 19 ani, evolueaza pe postul de fundas central si a fost recomandat drept cel mai bun produs al scolii de fotbal patronate de antrenorul formatiei FC Arges, Giuseppe Gianini. Celalalt fotbalist strain, Neno Stojanovici, sustine ca a mai jucat la Partizan Belgrad. Patronul gruparii pitestene, Cornel Penescu, a precizat ca asteapta un raspuns de la fostul jucator al Stelei, Adrian Neaga, care a plecat in Coreea pentru a-si negocia rezilierea contractului cu Chunnam Dragons. Penescu a precizat ca Neaga este dispus sa renunte la o parte din suma pe care o mai are de primit din partea clubului coreean pentru a evolua la FC Arges din sezonul viitor. Antrenorul echipei FC Arges, Giuseppe Gianini, a precizat ca in cursul acestei saptamani sunt asteptati la Pitesti alti doi fotbalisti sarbi, urmand ca vineri sa fie organizat un trial la care vor participa mai multi fotbalisti straini care si-au exprimat dorinta de a evolua la gruparea din Trivale.
Antrenorul secund al echipei FC Arges, Corado Gianini, fratele principalului, a anuntat ca nu va evolua si in calitate de jucator, desi anuntase acest lucru la instalarea sa in functie.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă