18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialTurist italian clandestin, descoperit in portbagajul unei masini

Turist italian clandestin, descoperit in portbagajul unei masini

Autoritatile de frontiera de la Vama Cenad din judetul Timis au descoperit in autoturismul unui cetatean italian care intentiona sa intre in Romania o „incarcatura” clandestina mai putin obisnuita. La controlul autovehiculului, printre bagajele turistului din peninsula politistii de frontiera si vamesii au avut surpriza sa dea peste un barbat, ascuns in portbagajul masinii, care intentiona sa intre ilegal in tara.
Potrivit comisarului Viorel Alexe, purtatorul de cuvant al Directiei Politiei de Frontiera Timisoara, ieri la amiaza, la intrarea in Romania, la PPF Cenad, s-a prezentat, la volanul unui autoturism Mercedes ultimul tip, un cetatean italian, de 30 de ani, care a declarat ca doreste sa viziteze tara noastra in scop turistic. Barbatul a mai precizat ca nu are de declarat alte bunuri decat cele aflate la vedere. Oamenii legii au descoperit intr-un cotlon al portbagajului un calator clandestin. Barbatul care incerca sa intre fraudulos in Romania este tot un cetatean italian, in varsta de 47 de ani, care nu avea asupra lui acte de identitate.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă