18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFotbalistii Alexa si Grigorie cauta sprijin la... detectorul de minciuni

Fotbalistii Alexa si Grigorie cauta sprijin la… detectorul de minciuni

Doi jucatori de la echipa de fotbal „Politehnica” Timisoara, au organizat, ieri, o conferinta de presa prin care au dorit sa raspunda acuzelor de non-combat aduse de o parte din presa cu privire la meciul de duminica, disputat cu „Dinamo”. Desi ceilalti fotbalisti de la „Poli” se afla in „silenzio stampa”, refuzand comunicarea cu ziaristii, Dan Alexa si Stefan Grigorie au acceptat provocarea cu mass-media.
Primul dintre cei doi jucatori a declarat ca a stat de vorba si cu patronul formatiei de pe Bega, Marian Iancu, iar acesta a recunoscut ca tot ce a spus dupa meciul cu echipa bucuresteana a fost spus „la suparare”, si ca acum regreta acest lucru. La randul sau, Grigorie, a afirmat ca a semnat un contract pe 3 ani cu „Poli” si chiar era fericit la acel moment, pentru ca a avut incredere in acest colectiv. „Dar aceste vorbe grele pe care le-am auzit in ultimele zile ne-au durut si ne dor in continuare pentru ca de-a lungul carierei nu am fost niciodata acuzati ca nu ne-am fi aparat corect sansele in vreun meci.”, a adaugat fotbalistul.
Mai mult, Alexa si Grigorie au anuntat ca sunt dispusi sa faca orice pentru a demonstra ca totul a fost „curat” in meciul cu „Dinamo”, fiind hotarati sa fie supusi inclusiv testarii cu detectorul de minciuni. Alexa a subliniat ca acum traieste o perioada foarte grea din cariera lui de fotbalist, deoarece „nimanui nu ii convine sa fie sunat de prieteni, de familie, si sa ii fie pusa la indoiala moralitatea”.
Cei doi fotbalisti au mai mentionat ca „nimeni nu si-ar fi dorit mai mult ca noi sa invingem in acest meci, pentru suporteri”. Ambii jucatori au adaugat ca sunt gata sa se retraga din viata sportiva daca cineva ar aduce o dovada ca ei nu si-au aparat corect sansele in meciul cu „cainii rosii”.
La conferinta de presa organizata la stadionul „Dan Paltinisanu” din orasul de pe Bega a participat si purtatorul de cuvant al formatiei de fotbal banatene, Levente Balint, acesta dorind sa ofere informatii despre meciul pe care echipa a doua a clubului, „Poli II”, il va sustine, astazi, cu „Unirea” Dej, in prima etapa a Ligii II.
Sase jucatori de la „Poli” vor face parte din lotul celei de-a doua echipe, Peter Simek, Laurentiu Bus, Leonard Naidin, Cristian Silvasan, Iasmin Latovlevici si portarul Costel Pantilimon urmand a lua parte la meciul ce se va desfasura astazi, de la ora 18.00, pe terenul „Electrica” din Timisoara.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă