13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialTentativa de mituire a adjunctului Politiei Deta

Tentativa de mituire a adjunctului Politiei Deta

Politistii din Banat par sa fi devenit „imuni” la spaga, dupa ce un alt angajat al IPJ Timis a denuntat o incercare de mituire din partea unui barbat care incerca sa isi scape fiul de un dosar penal. Potrivit reprezentantilor institutiei, la data de 16 iunie, aflat in misiune de patrulare, agentul-sef adjunct Vasile Turda, din cadrul Politiei orasului Deta, a depistat in trafic, pe raza localitatii, un autoturism Dacia 1310 la volanul caruia se afla un sofer in stare de ebrietate.
Verificarile demarate au scos la iveala ca barbatul nu era doar baut, ci nici macar nu avea permis de conducere. Astfel, au fost intocmite acte de constatare, urmand ca pe numele soferului sa fie intocmit un dosar penal. In dupa-amiaza aceleiasi zile, agentul de politie s-a trezit cu tatal soferului prins in „off-side”, care s-a aratat dispus sa-i dea 100 de euro.
Desi a fost refuzat, barbatul nu s-a lasat cu una cu doua, revenind si zilele urmatoare, el marind „oferta” la 200 de euro. Agasat de insistentele acestuia, agentul de politie s-a decis sa sesizeze Parchetul de pe langa Tribunal despre cele intamplate, care a organizat un flagrant. Sein Pali (52 ani) a fost saltat de anchetatori chiar in momentul in care ii oferea politistului spaga.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă