18.5 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialJoe Cocker a refuzat sa se intalneasca cu reprezentantii presei

Joe Cocker a refuzat sa se intalneasca cu reprezentantii presei

Joe Cocker, una dintre cele mai mari voci rock din toate timpurile, a sosit ieri, in jurul pranzului, in Romania. Acesta s-a comportat ca o adevarata vedeta. Imediat dupa sedinta foto de la aeroportul Otopeni si dupa interviul acordat TVR, acesta s-a deplasat impreuna cu echipa sa la hotelul Crown Plaza din Bucuresti. Acolo a servit masa, dupa care a plecat spre Brasov. Cu toate ca i s-a explicat ca la Brasov temperatura este destul de scazuta, Joe Cocker a solicitat instalatie de aer conditionat cu umidificator/dezumidificator in cabina de la scena. Pentru eventualitatea in care hainele din bagajele artistului s-au sifonat in timpul calatoriei, acesta a solicitat, tot in cabina, o masa si un fier de calcat.
Circa 15 persoane din staff-ul lui Joe Cocker vor parasi Romania joi dimineata (cu o cursa de ora 7,00), motiv pentru care au solicitat ca micul dejun sa le fie servit fiecaruia in camera la ora 4,45. O alta solicitare bizara care a mai venit din partea echipei lui Joe Cocker a fost aceea ca toate cardurile de acces in camerele lor de hotel din Bucuresti si din Brasov sa le fie aduse si inmanate la aeroport.
Desi s-au agitat sa obtina o conferinta de presa la Brasov, organizatorii festivalului Cerbul de Aur au fost refuzati de catre artist. Ieri dupa-amiaza existau inca suspiciuni ca artistul va ajunge la timp la concert, iar despre repetitii nici nu s-a mai pus problema.

Concurentii au intrat in greva

Cu o zi inaintea inceperii festivalului, din cauza ploii, a frigului ingrozitor si a conditiilor in care trebuiau sa repete, concurentii au intrat in greva. Toti aveau hainele ude si frigul le patrunsese in oase. Cu toate acestea, intr-un final au repetat. Au existat si accidente. O persoana de la Circ a alunecat si s-a ranit. „A fost cel mai stresant festival. Ne-am luptat cu toata lumea. Cu cei din TVR, cu cei de la Brasov… Am avut si piedici economice, insa pana la urma s-au rezolvat toate”, ne-a declarat Irina Radu, organizatoarea festivalului. La Brasov sunt peste 1.200 de persoane (concurenti, organizatori, manageri etc.).

Ramona Badescu: „Vreau ca lumea sa se uite la rochiile mele nu la ce spun”

Desi a refuzat foarte multe oferte pe care le-a avut in Romania, Ramona Badescu a acceptat sa prezinte festivalul Cerbul de Aur, venind special din Italia pentru acest lucru. Mai intai s-a interesat cine este Cosmin Cernat, partenerul ei de scena, apoi a spus da. Pentru acest eveniment Ramona si-a adus toalete semnate de designeri celebri tocmai din Italia. „Atunci cand prezint vreau ca lumea sa se uite la rochiile mele, nu la ce spun. Am vrut sa aduc in tara noastra putin din Italia”, spune Ramona. Aceasta a fost singura care s-a bucurat de faptul ca a plouat la Brasov. „Sunt fericita si imi pare bine ca a plouat, desi a fost foarte frig. Eu cred ca ploaia aduce noroc”, ne-a mai spus Ramona Badescu.

Cele mai citite

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a plâns PE că CCR i-a respins candidatura la prezidențiale

Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă s-a plâns luni seară în Parlamentul European, la procedura discursurilor de un minut, după ce Curtea Constituţională a României i-a respins...

Top 10 companii românești adună peste 270 de miliarde de euro cifră de afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a României a inclus în competiția pentru primele 10 locuri, aproape 13.000 de companii Topul Național al Firmelor reunește companii...

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a plâns PE că CCR i-a respins candidatura la prezidențiale

Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă s-a plâns luni seară în Parlamentul European, la procedura discursurilor de un minut, după ce Curtea Constituţională a României i-a respins...
Ultima oră
Pe aceeași temă