12.2 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSpecialPatronul CFR Cluj se pregateste de proces cu TVR

Patronul CFR Cluj se pregateste de proces cu TVR

Patronul clubului „CFR Ecomax” Cluj-Napoca, Arpad Pazkany, a anuntat ca intentioneaza sa dea in judecata postul public de televiziune. El a afirmat ca a fost deranjat de comentariile difuzate in timpul partidei cu FC Vaslui. Din afirmatiile comentatorilor reiesea ca jucatorii echipei clujene Adrian Anca si Cristian Turcu ar fi niste betivi.
Arpad Paszkany a inregistrat pe un DVD comentariul partidei dintre FC Vaslui si „CFR Ecomax”. El considera ca afirmatiile comentatorilor sportivi ar fi fost tendentioase si ca ele ar fi scazut valoarea de transfer a celor doi jucatori mentionati. Patronul gruparii clujene a spus ca aceste afirmatii nu contin nici un sambure de adevar.
Mai mult, Paszkany a adaugat ca a consultat deja o echipa de avocati pentru a da in judecata televiziunea publica si ca va sesiza Consiliul de Administratie al televiziunii, Consiliul National al Audiovizualului, precum si Parlamentul, care aproba componenta conducerii televiziunii publice. El a mai mentionat ca familiile celor doi jucatori au fost, la randul lor, deranjate de comentariul sportiv si ca cei doi jucatori se gandesc sa ii cheme in instanta pe comentatorii sportivi.
In tot acest context agitat, „CFR Ecomax” Cluj se pregateste pentru un meci pe viata si pe moarte cu francezii de la RC Lens, din returul Cupei UEFA Intertoto. Antrenorul echipei, Dorinel Munteanu, a declarat ca a experimentat formule de joc cu trei atacanti la meciul cu FC Vaslui. El va miza in atac pe Adrian Anca, Romeo Surdu si Cosmin Tilinca.
In schimb, CFR are probleme serioase in aparare. Titularul de pana acum al postului de portar, Turcas, s-a accidentat, iar medicii i-au recomandat o pauza de sapte zile. In locul sau va intra Martin Tudor, transferat in aceasta vara de la „Steaua” Bucuresti. Si cel de-al treilea portar al CFR-ului, Stef, este accidentat, asa ca rezerva lui Martin Tudor va fi venezueleanul Jaime Ruiz.
In plus, Dorinel Munteanu nu stie daca va putea conta pe serviciile capitanului Vasile Jula. Fundasul clujean s-a accidentat in meciul tur cu francezii si abia de maine isi va relua antrenamentele la intensitatea normala.
Meciul-tur cu Lens s-a incheiat cu scorul de 1-1. Pentru a castiga Cupa UEFA Intertoto, lucru care le-ar asigura si calificarea in primul tur al Cupei UEFA, jucatorii clujeni trebuie sa castige returul finalei sau sa termine meciul la egalitate, dar sa inscrie cel putin doua goluri.

Cele mai citite

Ana Bogdan, eliminată în sferturi la Osaka, după ce a câștigat primul set

Ana Bogdan a ratat calificarea în semifinalele turneului WTA 250 de la Osaka, deși a câștigat primul set împotriva olandezei Suzan Lamens, scor 6-4,...

Arest la domiciliu pentru fostul manager al spitalului Municipal Rădăuți și două asistente șefe

Procurorii au reținut trei directori și trei asistenți medicali de la Spitalul Municipal Rădăuţi, aceștia fiind acuzați de trafic de influență, luare de mită...

Criza apei, o amenințare pentru jumătate din producția alimentară globală în următorii 25 de ani

Peste 50% din producția alimentară mondială ar putea fi grav afectată în următorii 25 de ani din cauza unei crize a apei în creștere...
Ultima oră
Pe aceeași temă