21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialViceprimarul din Uricani a cazut cu ATV-ul intr-o prapastie

Viceprimarul din Uricani a cazut cu ATV-ul intr-o prapastie

Viceprimarul orasului Uricani (judetul Hunedoara), Constantin Stancu, a reusit sa distruga un ATV in valoare de circa 12.000 de euro, dupa ce a cazut cu el intr-o prapastie de pe marginea drumului care duce spre Varful Tulisa. Accidentul a avut loc joi seara, in timpul manifestarilor omagiale de pe munte, iar edilul a scapat fara rani grave, desi vehiculul s-a rasturnat peste el.
Stancu a incercat sa depaseasca o masina care urca la munte, dar din cauza drumului ingust s-a rasturnat intr-o rapa. „Am vrut sa trec pe langa ei si am prins o portiune cu jnepenis, foarte alunecoasa. Eu nu mai aveam loc pe drum si am depasit prin afara drumului, mergand pe un plan inclinat paralel cu drumul. La un moment dat rotile au alunecat, iar ATV-ul s-a rasturnat peste mine si nu s-a mai oprit decat in prapastie”, a spus viceprimarul.
Autovehiculul, in valoare de peste 12.000 de euro, care apartine unei firme din Lupeni, a fost avariat serios, iar acum Stancu promite ca il va repara, dar dupa ce va reusi sa-l scoata din rapa, unde se afla si la ora actuala.
Accidentul prin care a trecut viceprimarul nu a fost singurul incident din timpul sarbatorii ce a avut loc la Tulisa. Presedintele CJ, Mircea Molot, s-a vazut nevoit sa plece mai repede de la manifestari, dupa ce a fost imbrancit de politistii comunitari, desi era invitat special.
Faptele s-au petrecut chiar sub ochii primarului din Uricani, Danut Buhaescu, care nu a schitat nici macar un gest in favoarea acestuia. Satul sa fie bruscat, Molot a preferat sa plece.

Cele mai citite

Ministerul francez de Externe a anunțat că Franța a ajutat la doborârea rachetelor iraniene

Netanyahu spune că Iranul „va plăti” pentru atacul cu rachete Franța a declarat miercuri că și-a mobilizat resursele militare în Orientul Mijlociu, pentru a contracara...

Generația de Suflet vs Generația lui Rădoi

Cu cinci ani în urmă ca așa-numita  „Generație de Suflet” să ne scoată în stradă pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European,...

Klaus Iohannis a adăugat trei miniterenuri de golf vilei de protocol de la Neptun

Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu trei miniterenuri de golf, însă RA APPS nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă