21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialCopil botezat in Pestera Bolii

Copil botezat in Pestera Bolii

Doi speologi pasionati si-au botezat copilul in Pestera Bolii, situata la intrarea in municipiul Petrosani, iar in cinstea evenimentului nasul micutului a pregatit si un mic moment de alpinism pe peretii exteriori ai pesterii.
Florin si Lenuta Strat sunt membri ai Asociatiei Ecologice „Petro Aqua” din Petrosani, organizatia care a lucrat din greu pentru curatarea si amenajarea Pesterii Bolii in scop turistic.
Momentul a fost intregit de nasul micutului, Nicolae Strat, de asemenea membru al asociatiei ecologice, care a coborat in rapel la gura pesterii, iar cand mai avea un metru pana la sol a luat copilul in brate si l-a coborat cu el. La botezul micutului Ianis au luat parte 50 de invitati, prieteni si colegi de-ai celor doi tineri. Slujba religioasa a fost oficiata chiar in interiorul pesteri.

Cele mai citite

Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgență pentru a discuta escaladarea conflictului în Orientul Mijlociu

Consiliul de Securitate al ONU va organiza miercuri o ședință de urgență pentru a aborda creșterea tensiunilor în Orientul Mijlociu, a anunțat președinția elvețiană...

A bătut doi copii nevinovați. A crezut că aceștia i-au bătut la ușă ca să-l agaseze

Un bărbat din Brad, județul Hunedoara, a fost deranjat de doi copii care i-au bătut la ușă și a decis să le aplice o...

Studiu: Tinerii români cheltuiesc 28% din venituri pe mâncare

Peste 80% dintre românii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, cred că aspirațiile lor financiare sunt realizabile Cook Communication a anunțat publicarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă