15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialFiul Annei Nicole Smith, Daniel, lua antidepresive

Fiul Annei Nicole Smith, Daniel, lua antidepresive

Pentru ca prima autopsie efectuata asupra fiului starului TV Anna Nicole Smith, mort la 20 de ani, nu a relevat cauzele decesului, a doua autopsie a indicat ca acesta lua medicamente antidepresive.
Daniel Smith a inceput sa ia medicamente antidepresive cu patru-sase saptamani inainte de momentul mortii, a precizat medicul criminalist Cyril Wecht, care a efectuat cea de-a doua autopsie. Pentru moment nu este clar daca aceasta medicatie a avut vreun rol in moartea tanarului, insa trebuie efectuate teste suplimentare de toxicologie.
In urma celei de-a doua autopsii au fost excluse „cauzele naturale” ale decesului, respectiv afectiuni cardiace, atac cerebral sau anomalie congenitala. Anchetatorii au anuntat ca nu exista nici un fel de dovezi ca Daniel Smith ar fi consumat droguri sau ca ar fi o crima.
Criminalistul Cyril Wecht a precizat ca Daniel Smith lua o doza mica de medicamente antidepresive prescrise de psihiatrul sau pentru a controla o depresie legata de despartirea de o prietena. In urma autopsiilor, nu s-au descoperit dovezi ca tanarul ar fi murit din cauza unei supradoze de antidepresive. Daniel Smith a incetat din viata la 10 septembrie intr-un spital din Bahamas, unde mama sa se recupera dupa nasterea celui de-al doilea copil. Daniel Smith se simtea foarte bine si era fericit ca are o surioara.
Anna Nicole Smith, 38 de ani, fosta vedeta Playboy, s-a casatorit cu magnatul texan din industria petroliera J. Howard Marshall II in 1994, pe cand ea avea 26 de ani si el 89. J. Howard Marshal II a murit un an mai tarziu si de atunci vaduva sa a fost implicata intr-o disputa cu restul familiei legata de mostenire.

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ