15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialTigari, spirtoase si cosmetice, ascunse in portiere si peretii dubli

Tigari, spirtoase si cosmetice, ascunse in portiere si peretii dubli

Politistii de frontiera si vamesii de la Vama „Galati-Rutier” de la Giurgiulesti au descoperit si au capturat un transport de tigari, bauturi alcoolice si cosmetice de contrabanda, care erau ascunse in portierele si peretii dubli ai unui microbuz cu care un basarabean tranzita Romania.

Valoarea totala a marfurilor era de 8.500 de lei. „In microbuzul inmatriculat in Republica Moldova si condus de catre Piotr B., de 53 de ani, se aflau mai multe colete care urmau sa fie livrate unor cetateni moldoveni care se aflau in state apartinand Uniunii Europene. Efectuand o verificare mai atenta, echipa unica de control de la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-Rutier a descoperit atat in portierele microbuzului, cat si in spatele unui perete fals o cantitate de 1.760 pachete tigari, 82 sticle cu bauturi alcoolice si diverse cosmetice”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Galati, inspectorul Bogdan Carp, care a mai precizat ca moldoveanului Piotr i-a fost aplicata o amenda de 5.000 de lei.
In ultimele luni, acesta este al doilea transport de tigari de contrabanda capturat de politistii de frontiera din Galati dintr-un microbuz care face curierat rapid, iar asta ar insemna ca micii contrabandisti de peste Prut incearca sa consacre o noua metoda, dupa ce anul trecut metoda cea mai folosita a fost aceea a ascunderii tigarilor de contrabanda in transporturile de fructe aduse pentru vanzare pe pietele din Galati.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă