18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecial"Bega Blues Band" isi lanseaza noul album la festivalul de la Jimbolia

„Bega Blues Band” isi lanseaza noul album la festivalul de la Jimbolia

TIMIS. Orasul timisean Jimbolia va gazdui, in zilele de 21 si 22 iulie, a patra editie a Festivalului de jazz „Jimbo Blues”. Muzicianul Bela Kamocsa a vorbit despre acest eveniment care va reuni nume mari ale blues-ului international.
„Jimbo Blues” dovedeste inca odata ca nu doar orasele mari pot organiza festivaluri de anvergura, acest lucru putandu-se intampla si in orasele mici, cum ar fi Jimbolia sau chiar Hunedoara, unde au loc in fiecare an festivaluri de blues. La editia de anul acesta vor concerta chitaristul bucurestean Sorin Romanescu, trupa „Quo Vadis”, cvartetul de tromboane „Corpus Quartet” din Ungaria.
Sambata, in 22 iulie, spectatorii vor avea placerea de a-i asculta pe cei de la „White, Brite, Line”, „Bega Blues Band” si pe cei de la „The Gamblers” (Serbia). Intrarea la acest festival va costa 5 RON pentru o seara, iar spectatorii din alte orase vor putea sa se cazeze la hotelurile din oras, precum si la un loc de camping special amenajat.
„Kamo”, componentul trupei „Bega Blues Band”, a profitat de ocazie pentru a-si anunta lansarea unui nou album: „Noul album al trupei se numeste "Vechituri noi" si contine muzica anilor '60 si '70, "jazzificata". Pe acest album veti putea regasi piesa "Vremuri", a celor de la "Phoenix", precum si piese ale celor de la "The Doors" sau ale celor de la "The Rolling Stones"”.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă