13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialMii de tinere s-au inghesuit la auditii

Mii de tinere s-au inghesuit la auditii

Mii de adolescente din Marea Britanie au infruntat frigul pentru mai multe ore in speranta ca vor obtine un rol in urmatorul film din seria „Harry Potter”, relateaza BBC News. Fete cu varsta intre 13 si 16 ani au stat la coada sambata in speranta ca vor fi alese in rolul Lunei Lovegood in „Harry Potter si Ordinul Phoenix”.
Filmarile incep luna viitoare, iar producatorii de la studiourile Warner Bros. au descris raspunsul la anuntul de preselectie drept „fantastic”.
Unele fete au inceput sa se aseze la coada din fata Westminster Central Hall din Londra, unde s-au tinut auditiile, inca de vineri seara pentru a se asigura ca vor da auditie pentru personajul excentric din urmatorul „Harry Potter”, care va fi lansat in vara lui 2007.
Norocoasa aleasa li se va alatura pe platourile de filmare deja celebrilor Daniel Radcliffe, care il joaca pe Harry, Emma Watson, care o interpreteaza pe Hermione Granger, si Rupert Grint, care il joaca pe Ron Weasley. Una dintre cerintele esentiale ale celei care o va juca pe „Looney” Lovegood, un personaj descris adeseori ca fiind „cu capul in nori”, este aceea ca ea trebuie sa fie din Marea Britanie sau din Irlanda. Toate candidatele trebuie sa faca dovada cetateniei si varstei lor.
Echipa care se ocupa de distributie a audiat deja sute de fete din scolile britanice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă