13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialSteaua nu mai vinde pe nimeni!

Steaua nu mai vinde pe nimeni!

Finantatorul gruparii Steaua Bucuresti, Gigi Becali, nu mai vinde nici un jucator pentru a putea castiga campionatul si pentru a accede in grupele Ligii Campionilor. „Nici nu stiu echipa care il vroia pe Iacob. Am vazut ca daca Steaua castiga un punct cu Heerenveen si ia campionatul va fi cap de serie in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Ce mai conteaza 2,5 milioane de euro? Nu-l mai dau pe Iacob si gata, nu mai vreau sa-l vand. Nu mai vand nimic, nu ma mai intereseaza ofertele, sa nu mai vina cu nici una. O spun public, sa auda toata Europa”, a afirmat Becali. Finantatorul stelist a precizat ca echipa sa va avea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor un adversar „de mana a cincea” si va ajunge in grupe.
Gigi Becali a mentionat ca din cauza presei echipa din Rusia care il doreste pe portarul Vasili Hamutovski va da doar 600.000 de dolari si nu 900.000 de dolari, asa cum vroia el. „Trebuie sa verific conturile. Trebuia sa iau 900.000, dar am citit in presa declaratiile cum ca Hamutovski va pleca pe 500.000, iar acum imi dau numai 600.000. Am primit marti un telefon: "Nu mai pot sa va dau 900.000, s-a suparat patronul rus". "Bine, da 600.000 si gata". Acum nu mai ia nimic nici intermediarul, am pierdut si eu 150.000 de dolari”, a comentat oficialul stelist.
Referindu-se la posibila achizitionare a mijlocasului Razvan Cocis de la Serif Tiraspol, Becali a precizat: „Am oferit 1,5 milioane de euro, am luat legatura printr-un intermediar. Acum este intr-un turneu la Moscova, care se termina pe 21 ianuarie si vom discuta atunci. Il da, bine, nu, la revedere! N-am nevoie sa fac transferuri de dragul transferurilor, am echipa puternica, ce nevoie mai am?”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă