4.8 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialFonduri de 1.000 de miliarde lei pentru 20 de comune din Cluj

Fonduri de 1.000 de miliarde lei pentru 20 de comune din Cluj

Guvernul a anuntat ca va finanta reabilitarea infrastructurii din judetul Cluj. Un numar de 20 de comune vor primi finantari totale de 1.000 de miliarde lei vechi, dintr-un fond special creat in luna mai.
Proiectele depuse de administratiile locale au fost redactate cu ajutorul unui grup de experti angajati de PNL, colegi de partid cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si cu ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu. Pe lista celor 20 de proiecte se regasesc si unele depuse de primari care nu sunt liberali, cum ar fi, de pilda, cel al comunei Marisel, Ioan Maris, ales pe listele PSD, dar care este sprijinit de grupul consilierilor locali ai PNL.
Proiectele respective se refera la crearea unor sisteme de apa si canalizare, la construirea unor poduri si podete, la indiguiri de mici dimensiuni si la amenajarea unor rampe de gunoi. Toate aceste lucrari au fost deja aprobate in principiu si ar urma sa primeasca finantare in luna septembrie. Valoarea lor este intre patru si 40 de miliarde lei vechi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă