18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialSute de metri de cupru furat, descoperite intr-un autoturism

Sute de metri de cupru furat, descoperite intr-un autoturism

TIMISOARA. O cantitate de peste 250 de metri de cupru sustras din depozitele CFR Timisoara a fost descoperita de politisti, dupa ce oamenii legii au oprit la control un autoturism suspect. In noaptea de 15/16 august, la intersectia strazii Bogdanestilor cu Hasdeu echipajul a observat o masina cu portbagajul plin, care a fost oprit de oamenii legii, ocazie cu care in portbagaj s-a descoperit o cantitate impresionanta de cupru.
Verificarile au scos la iveala ca ocupantii masinii, identificati ca fiind Marian Vasile B. (18 ani) si Nicolae Florin C. (23 ani), ambii din localitatea timiseana Sacalaz, au furat mai multi colaci de cupru dintr-un depozit al CFR. Suspectii au recunoscut ca au dat o spargere la amintita unitate, iar acestia mai aveau inca trei complici, identificati si retinuti ieri dimineata. Toti cei cinci s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă