22.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialVictoras Iacob, pe picior de plecare

Victoras Iacob, pe picior de plecare

Pe stadionul din Ghencea utilajele au inconjurat arena, pregatite sa inceapa lucrarile de refacere a terenului de joc, care vor dura pana la mijlocul verii. In noul sezon, Steaua va disputa meciurile din returul campionatului pe stadionul National, ca si partidele din Cupa UEFA, in baza unui contract de locatiune cu Complexul National Sportiv Bucuresti. Interesat de mersul lucrarilor pe stadionul National, directorul executiv al clubului Steaua, Valeriu Argaseala, urmareste aproape zilnic stadiul de executie.
„Stadionul National este aproape gata, spune Valeriu Argaseala. Terenul de joc este pregatit sa gazduiasca primele partide, asigurand conditii optime. Cu siguranta este cel mai bun gazon din tara. Conducerea CSNB ne-a asigurat ca in urmatoarele zile vor fi incheiate si lucrarile la centrala termica. Vestiarele sunt de nota 10, ca si celelalte spatii auxiliare. Primul meci oficial pe care Steaua il va sustine pe National va fi returul cu Herenveen din Cupa UEFA, la 23 februarie.”
Pe aceeasi arena urmeaza sa-si dispute meciurile din campionat si Dinamo. „Steaua va avea intaietate, explica directorul executiv al gruparii ros-albastre. In contractul incheiat cu CSNB exista o clauza prin care clubul nostru isi poate alege ziua in care evolueaza, prioritate avand doar jocurile echipei nationale.
Ce noutati ne-a mai oferit Valeriu Argaseala: „Echipa se intoarce din Italia sambata si urmeaza sa-si continue stadiul de pregatire in Cipru, unde va pleca pe 24 ianuarie.
La Larnaca sunt prevazute trei amicale, unul deja perfectat cu Steaua Rosie Belgrad, meci pentru care Zenga a fost de acord. O sa ma intrebati precis ce se intampla cu Victoras Iacob. Jucatorul a fost in atentia cluburilor Werder Bremen si Hamburger S.V. In ultimele zile a venit si oferta celor de la Hertha Berlin. Pretul transferului stabilit de patronul Gigi Becali este de 3 milioane de euro. Daca berlinezii vor fi de acord cu suma, Iacob poate pleca”.
Ieri dupa-amiaza am aflat insa ca Hertha ar fi dispusa sa ofere pentru achizitionarea atacantului stelist 2 milioane de euro, suma cu care Gigi Becali ar fi de acord. Interesate de transfer raman in continuare si celelalte doua echipe, unde marea favorita ramane formatia din Bremen. Daca transferul lui Iacob se realizeaza pana la urma, pentru Steaua ar fi una dintre cele mai bune afaceri. Fostul jucator al Otelului Galati a venit in Ghencea gratis si a fost considerat singurul transfer de marca al stelistilor in sezonul trecut.

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a achita taxa, fără a mai fi penalizați automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Germania, Franța și alte state UE fac eforturi pentru a accelera întoarcerea migranților în țările lor

Șaptesprezece țări europene au cerut Comisiei Europene să înăsprească regulile UE privind returnarea migranților ilegali în țările lor de origine Scrisoarea către Comisia Europeană a...
Ultima oră
Pe aceeași temă