20.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialViorel Moldovan si Daniel Pancu isi relanseaza cariera in Giulesti!

Viorel Moldovan si Daniel Pancu isi relanseaza cariera in Giulesti!

Rapid nu iesise deloc in fata in cursul acestei ierni in campania de transferuri. Ba, din contra, conducatorii din Giulesti primisera mai multe „bile negre” prin cedarea lui Ilyess unei echipe din Azerbaidjan si prin taraganarea discutiilor pentru prelungirea contractelor lui Maldarasanu si Badoi, care au fost la un pas sa plece la alte echipe.
In ultimele zile insa, surpriza! S-au trezit ceferistii! Iar primele mutari sunt unele de luat in seama: Viorel Moldovan si Daniel Pancu vor juca la Rapid cel putin pana in vara, iar Maldarasanu si Badoi au primit oferte clare de prelungire a contractelor cu Rapid. Dintr-un foc, patru mutari importante care ar putea readuce pofta de joc in lotul lui Razvan Lucescu.

Pancu, deocamdata pana in vara

Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a confirmat faptul ca jucatorii Daniel Pancu si Viorel Moldovan vor evolua din retur pentru formatia pregatita de Razvan Lucescu.
Mijlocasul Daniel Pancu, aflat sub contract cu gruparea turca Besiktas Istanbul, va fi imprumutat la Rapid pana la finalul sezonului. „Imprumutul sau pana in vara este rezolvat. El este in aceste zile in tara, am discutat cu el si a acceptat sa joace la noi. In cateva zile, vom discuta si cu cei de la Besiktas, dar nu cred ca vor fi probleme din acest punct de vedere. Pana in vara il vom plati noi, pentru ca va juca la Rapid, asa este si normal”, a afirmat Dinu Gheorghe, care a mentionat ca ar dori ca Pancu sa fie transferat definitiv la Rapid. „As vrea sa-l aducem definitiv inapoi, pentru ca avem nevoie de un jucator de valoarea lui, dar aceste lucruri le vom pune la punct la sfarsitul sezonului”, a subliniat Gheorghe.
Presedintele rapidist a afirmat ca si transferul atacantului Viorel Moldovan de la Poli Timisoara este ca si perfectat. „Transferul sau la Rapid este sigur. Ne-am inteles cu cei de la Timisoara”, a declarat Gheorghe. Intrebat daca in schimbul venirii lui Moldovan la Timisoara va pleca vreun jucator de la Rapid, Dinu Gheorghe a raspuns: „Nici pomeneala sa facem vreun schimb de jucatori! Nu pleaca nici Badoi, nici vreun alt jucator. De la Rapid nu mai pleaca nimeni”.
Viorel Moldovan este la Bistrita, unde s-a aflat in aceasta saptamana pentru a fi prezent la inmormantarea tatalui sau, iar marti se va alatura lotului condus de Razvan Lucescu. „Speram sa faca si Pancu acelasi lucru”, a mai spus Dinu Gheorghe.

Cele mai citite

Un număr de 17 state europene cer CE să grăbească returnarea migranților ilegali

Un număr de 17 state europene au cerut vineri Comisiei Europene reguli care să înlesnească returnarea migranţilor ilegali către ţările lor de origine, potrivit...

Ineficiența energetică: Povestea care ne costă scump

România, odinioară un jucător energetic major în Europa de Est, se confruntă acum cu o realitate sumbră: prețurile au explodat, iar țara e în...

Nicolae Ciucă s-a întors în zonele afectate de inundații din Galați

La 3 săptămâni de la inundațiile catastrofale care au măturat mare parte din zona Moldovei, liderul PNL s-a întors în zonele afectate pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă