15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialWhitney Houston pune capat mariajului

Whitney Houston pune capat mariajului

Celebra cantareata de culoare Whitney Houston pune capat tumultuosului sau mariaj cu Bobby Brown, din care n-au lipsit consumul de droguri, arestarile si violenta casnica, care i-au afectat imaginea stralucitoare ce si-o construise cu mare greutate, potrivit agentiilor de presa straine.
Whitney s-a prezentat la tribunalul din Orange County (Atlanta) cerand separarea legala de sotul sau, pentru a incheia un mariaj care a durat 14 ani.
Avocatul lui Brown, Phaedra Parks, a declarat: "Este o separare legala. Nu este un divort sau o cerere de divort”.
Houston si Brown, care au casa in Alpharetta, Georgia, au o fetita de 13 ani, Bobbi Kristina. Potrivit actelor oficiale, actualmente mama si fiica locuiesc in Laguna Hills, California.
Houston a cerut incredintarea custodiei fiicei sale si stabilirea drepturilor de vizitare pentru Brown.
De la inceput casatoria celor doi a fost considerata nepotrivita, insa de-a lungul timpului a fost greu sa stabilesti care dintre cei doi are mai multe probleme. Brown, cunoscut pentru hituri ca "My Prerogative” si "Every Little Step”, a fost arestat de numeroase ori pentru droguri, alcool si o data chiar pentru agresarea sotiei. Whitney, la randul ei, isi purta propria batalie cu substantele stupefiante. In 2004 Houston a intrat intr-un program de combatere a dependentei de droguri, folosind, dupa propriile declaratii, chiar si rugaciuni pentru a o ajuta in lupta cu substantele dopante. Brown a spus atunci ca face tot ce poate pentru a o ajuta.
Whitney (43 ani) a castigat mai multe premii Grammy pentru cea mai buna inregistrare a anului si pentru cea mai buna voce pop feminina, inclusiv pentru megahitul "I Will Always Love You”, sound-track-ul filmului "Bodyguard”, realizat in 1992, in care a jucat alaturi de Kevin Costner.

Cele mai citite

Maศ™inฤƒ lovitฤƒ de tren รฎn Argeศ™. ศ˜oferul a scฤƒpat cu viaศ›ฤƒ

Un bฤƒrbat de 51 de ani a fost implicat รฎntr-un accident grav รฎntr-o comunฤƒ din judeศ›ul Argeศ™, dupฤƒ ce maศ™ina sa a fost lovitฤƒ...

Cine sunt judecฤƒtorii care au votat รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale

Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei (CCR) a acceptat o contestaศ›ie รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale, hotฤƒrรขrea fiind definitivฤƒ ศ™i eliminรขnd-o astfel din cursa...

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ