18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialAccident de circulatie ignorat de autoritati

Accident de circulatie ignorat de autoritati

ORAVITA. Un grav accident de circulatie, soldat cu o victima, a paralizat, duminica seara, in jurul orei 22.00, circulatia pe soseaua care leaga localitatea Oravita (judetul Caras-Severin) de Timisoara. Un biciclist aflat in trafic a fost lovit de un autovehicul, insa, nici dupa mai bine de o ora, Politia Rutiera din Oravita nu a aparut la fata locului.
In ciuda celor peste 20 de apeluri date de ceilalti participanti la trafic, care au solicitat ajutor la numarul unic de urgenta 112, nici un politist nu a sosit sa faca verificari. Ca urmare, timp de aproape doua ore circulatia pe ambele sensuri a fost blocata, spre nemultumirea soferilor revoltati de nepasarea celor in drept.
Abia spre miezul noptii la locul accidentului au sosit echipaje ale Politiei Caras-Severin, Politiei Rurale si chiar ale Politiei de Frontiera. La acest incident s-a intamplat sa ia parte si un inalt oficial de la Natiunile Unite, aflat si el in trafic. Acesta a promis ca va reclama intamplarea la Bucuresti.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă