15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialMadonna a cantat pe cruce si in Rusia

Madonna a cantat pe cruce si in Rusia

Primul concert al Madonnei in Rusia, etapa a turneului sau „Confessions”, a avut loc, marti seara, pe stadionul Lujniki din Moscova, in fata a mii de spectatori, vedeta cantand suspendata pe o cruce intr-un mod pe care Biserica Ortodoxa l-a catalogat drept blasfemiator, potrivit BBC News.
Concertul a fost tinut in fata a circa 50.000 de spectatori, fiind mobilizati pentru eveniment 7.000 de politisti, dintre care 3.500 la stadion, plus doua elicoptere ce survolau zona. Evenimentul fusese initial anuntat pentru 11 septembrie, dar a fost reprogramat din cauza suprapunerii cu comemorarea evenimentelor tragice din New York de la World Trade Center.
Cantareata de 48 de ani a scandalizat multi crestini din Europa cu scena crucificarii. Ea a inceput spectacolul coborand de pe acoperis intr-un costum de calarie, avand ca element contrastant o bluza purpurie si o coroana de spini.
In ciuda controverselor, toate biletele la concert au fost vandute, desi cel mai ieftin costa mai mult decat salariul minim pe economie al unui rus.
Tuturor fanilor li s-au controlat bagajele, fiind verificati inclusiv cu detectoarele de metale.
Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe, parintele Vsevolod Chaplin, a declarat: „Aceasta doamna a glorificat pasiunea umana cu ajutorul simbolurilor religioase: cruci, statui si matanii. Acum crede ca a sosit timpul sa se crucifice in public. Inseamna ca are nevoie de ajutor spiritual”.
Referitor la toate aceste controverse, Madonna a declarat, in luna mai, ziarului „New York Daily News”: „Nu cred ca Iisus ar fi suparat pe mine pentru mesajul pe care vreau sa-l transmit”.
Turneul „Confessions” a inceput in Los Angeles pe 21 mai si se va incheia cu doua concerte in Japonia saptamana viitoare, in orasele Osaka si Tokyo.

Cele mai citite

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiță, renumitul medic, într-o ceremonie elegantă desfășurată la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Plaja din Constanța, în top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, în urma recenziilor de călătorie ale turiștilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numărat de câte ori cuvântul „relaxare” a fost menționat...
Ultima oră
Pe aceeași temă