20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialDorinel s-a hotarat sa puna capat carierei de jucator

Dorinel s-a hotarat sa puna capat carierei de jucator

Scandalul izbucnit in urma plecarii lui Dorinel Munteanu de la CFR Cluj pare sa nu se mai termine, desi Munti este deja sub contract cu FC Arges, iar ardelenii au un nou antrenor in persoana italianul Cristiano Bergodi.
Aceasta lupta care se duce intre cele doua parti a facut deja o victima, cel mai selectionat tricolor anuntandu-si retragerea din activitatea sportiva, cel putin pana in vara, cand i-ar fi expirat contractul cu CFR Cluj.
Dorinel a mentionat ca nu amenda de 100.000 de euro a fost motivul deciziei, ci faptul ca ar putea fi suspendat pana la finalul campionatului. „Nu am incercat sa evit amenda CFR-ului. Trebuie sa ma gandesc si la varianta retragerii. Cum poti lua legatura cu antrenori cand eu sunt sub contract (n.r. – Arpad Paskany a recunoscut ca l-a contactat pe Ioan Andone), eu le-am spus ca prima optiune este CFR! Este posibil sa joc din vara, dupa ce nu o sa mai fiu suspendat”, a dezvaluit Dorinel Munteanu.

Penescu: „Sa dea peste un Giannini si atunci vor aprecia valoarea”

Finantatorul pitestenilor, Cornel Penescu, si-a exprimat regretul ca Dorinel nu va ajuta echipa din Trivale si de pe teren, ci doar de pe banca tehnica, precizand insa ca trebuie sa respecte decizia managerului general. „Este decizia lui Dorinel Munteanu si trebuie sa o respect. Mi-as fi dorit foarte mult ca Dorinel Munteanu sa conduca echipa FC Arges si de pe teren, nu doar de pe banca tehnica. Decizia lui Dorinel a venit ca urmare a tratamentului la care a fost supus de cei de la CFR Cluj. Sa dea si ei peste un Giannini si poate atunci vor aprecia antrenorii de mare valoare”, a mentionat Penescu.
Peste o saptamana cele doua formatii se vor intalni pe terenul din Gruia, unde Dorinel Munteanu crede ca va fi primit cu ostilitate de catre suporteri. „Cred ca voi fi primit foarte urat la Cluj. Am informatii ca vor fi platite persoane de catre conducerea de acolo pentru a-mi murdari numele”, a precizat Dorinel Munteanu.

Cele mai citite

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute...

Băncile taie dobânzile la credite, dar și la depozite. Creditele ipotecare devin mai accesibile

Clienții băncilor sunt sfătuiți să compare ofertele disponibile pe piață, înainte de a lua o decizie privind creditele sau economiile lor Mai multe bănci din...

YouTube introduce reclame inclusiv pe ecranele de pauză, stârnind critici din partea utilizatorilor

YouTube a adăugat un nou format de publicitate, afișând reclame atunci când utilizatorii pun pauză videoclipurilor. Decizia Google a atras deja critici, fiind considerată...
Ultima oră
Pe aceeași temă