14 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialPD nu gaseste jumatate din organizatiile locale

PD nu gaseste jumatate din organizatiile locale

MURES. Comitetul de Conducere de la nivelul PD Mures, coordonat de liderul interimar al filialei, primarul Dorin Florea, isi propune reformarea din temelii a organizatiei. Primul pas este, potrivit lui Florea, eliminarea din partid a minciunii si a celor care se blazeaza in anumite functii.
Pentru a demonstra totala deschidere a sa si a noii conduceri pe acest subiect, liderul democrat a afirmat ca filiala are doar 33 de organizatii locale si nu 72, asa cum se afirma pana acum. „Scriptic sunt 72, dar faptic exista doar 33”, a declarat Florea.
Totodata, presedintele interimar al PD Mures a anuntat ca alegerile care au avut loc, anul trecut, in mai multe organizatii comunale, dar si in cea judeteana de tineret vor fi reluate.

Cele mai citite

FCSB a รฎnvins รฎn deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) รฎn 10 oameni

FCSB a obลฃinut o victorie mare cu echipa greacฤƒ PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, รฎn...

Elena Lasconi susศ›ine propunerile lui Nicuศ™or Dan pentru Bucureศ™ti

Elena Lasconi ศ™i-a declarat public susศ›inerea faศ›ฤƒ de cele 20 de propuneri pentru Bucureศ™ti prezentate de Nicuศ™or Dan, รฎntr-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ