12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecial"Platformistii" bacauani, executati de oamenii lui Stavarache

„Platformistii” bacauani, executati de oamenii lui Stavarache

Mai multi membri ai Comitetului Executiv al PNL Bacau si-au pierdut functiile dupa ce colegii de partid au decis ca acestia au sprijinit prea mult gruparea „platformista”.
Deputatului Valeriu Gheorghe i s-a luat functia de vicepresedinte al organizatiei bacauane pentru ca a fost vazut in preajma lui Stolojan, iar Biroul local al PNL Onesti a fost dizolvat. Intr-o sedinta la care nu au fost invitati sa participe si acuzatii, conducerea PNL Bacau a hotarat ca „platformistii” isi vor pierde functiile. Cei demisi sunt deputatul Valeriu Gheorghe, prim-vicepresedintele Ioan Chiriac, Mihai Slic, Adi Iordache si Valerian Vreme, membri in Comitetul Executiv al PNL Bacau. „Comitetul Executiv a luat act de optiunea colegilor nostri de a sustine PLD si, pe cale de consecinta, a decis revocarea lor din functii, a declarat senatorul Ioan Aron Popa, purtator de cuvant al PNL Bacau. De asemenea, am hotarat ca Biroul Local al PNL Onesti sa fie dizolvat, deoarece membrii acestuia si-au exprimat, in mod public, apartenenta la aceasta constructie politica”. Ioan Chiriac, fost prim-vicepresedinte al PNL pana sambata, sustine ca nu s-a procedat corect: „Noi nu ne-am dat demisia din PNL si nu ne-am inscris in alt partid, deoarece acesta nici nu a fost infiintat. Din punct de vedere statutar au gresit. Baietii se grabesc. In ceea ce ma priveste, imi continui drumul”. Valeriu Gheorghe este mult mai virulent in declaratii. „Am ajuns sa traiesc clipele in care unii care s-au plimbat prin cinci partide zic ca ma dau afara din PNL. E hilar. Sunt si deputat si vicepresedinte al PNL Bacau. Politica intr-un partid ca PNL se face dupa statut, nu dupa ce citeste unul sau altul intr-un cotidian sau vede la televizor. Pentru a suspenda un vicepresedinte PNL e nevoie de votul Delegatiei Permanente Judetene, iar in cazul meu, fiind si deputat, suspendarea se face prin decizia Delegatiei Permanente Nationale”, a declarat Valeriu Gheorghe.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă