4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecial"Am crescut in suflet cu dorinta de a fi actrita"

„Am crescut in suflet cu dorinta de a fi actrita”

Pe 29 noiembrie Daniela Nane va implini 29 de ani! Nimeni nu a uitat-o pe Miss Romania care nu a vrut sa faca o cariera din frumusete, ci din talentul sau artistic. Si a reusit! Cand apare pe scena, pe micul sau pe marele ecran, prezenta ei prinde contur de lumina.
Am crescut intr-un mediu in care onestitatea era principiu indiscutabil, iar in primii ani aici am fost pusa in niste situatii naucitoare, din cauza ipocriziei si minciunilor de care m-am lovit. Nu-mi venea sa cred ca sunt oameni care, in mod indubitabil si repetat, una spun si alta fac. Acum am invatat sa ma detasez. Am dreptul sa aleg langa mine oameni care ma inspira, ma inteleg, ma ajuta si ma fac sa ma simt bine.
– Ai fost prima Miss Romania de dupa revolutie. Ce a insemnat aceasta experienta pentru tine?
– Am intrat in acest joc din dorinta de a invata sa trec peste blocajul dat de trac pe scena. La examen la facultate, in primul an, n-am fost la inaltime din cauza emotiilor paralizante. Am realizat foarte repede ca sunt doua profesii total diferite cea de model si cea de actor, asa incat, dupa intoarcerea de la concursul Miss Univers din Las Vegas, m-am axat pe pregatirea pentru cariera artistica pe care mi-o doream.
– Balet clasic, echitatie, schi, patinaj, inot, licenta navala si… totusi actrita. De ce?
– De mica am visat sa fac asta, am crescut cu aceasta dorinta in suflet si ma simt implinita sa fac o profesie fascinanta, care imi aduce multa bucurie.
– Filmarile au inceput acum aproape trei luni (6 august). Ce ti se pare cel mai greu de realizat? Care ar fi cele mai placute lucruri?
– Cel mai dificil mi se pare programul. Nu e o munca usoara, trebuie sa ai abilitatea de a te concentra la foarte multe detalii in acelasi timp pe termen lung si asta te oboseste foarte mult. Seara abia astept sa ma bag in pat, insa cand ajung acasa ma ia fiul meu cu entuziasm sa jucam Piticot, sa fiu calut, sa citim povesti. Insa nu ma simt epuizata, pentru faptul ca imi place mult rolul. Sunt incantata de intreaga echipa artistica si de cea tehnica si ador sa lucrez cu regizorul Andrei Zinca. Iar atmosfera joviala de pe platou ofera un suport psihic si afectiv foarte bun pentru efort.
– Dincolo de scena, care este atat de importanta pentru tine, cum este omul Daniela Nane, ce alte pasiuni mai are, ce alte lucruri mai sunt dragi sufletului tau?
– Eu sunt un om echilibrat, relaxat, profund constient de faptul ca n-am venit intamplator pe Pamant in aceste timpuri. Imi fac profesia fara incrancenare, ca pe o misiune personala si astept ziua in care adevarata spiritualitate sa inlocuiasca dogma religioasa.
– Care ar fi sau cum ar trebui sa fie barbatul visurilor tale?
– Integru, sincer cu el insusi, intelept, sa aiba forta, dar si gingasie, simtul umorului si elevare spirituala.
– Crezi ca in ceea ce faci tu frumusetea este importanta?
– Bineinteles, frumusetea e importanta, insa trebuie dublata si de alte calitati. Profesia asta e neiertatoare, poate ca primesti vreun rol pe ochi frumosi, dar, daca nu faci fata, te autoelimini.
– Daca ar fi sa o iei de la inceput ai fi tot actrita?
– In viata asta probabil ca da.

Cele mai citite

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ