23.5 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecial"Romania libera", interzisa la Grand Prix-ul de Culturism din Timisoara

„Romania libera”, interzisa la Grand Prix-ul de Culturism din Timisoara

Marele concurs de culturism ce a avut loc, sambata, la sala „Olimpia” din Timisoara, a fost marcat de gravele erori ale organizatorilor. Totul a culminat cu interzicerea accesului in sala a ziaristilor de la doua publicatii acreditate pentru participarea la eveniment – „Romania libera” si „Timis Express”.
Responsabil de aceasta greseala este Alex Stefan, „managerul” Grand Prix-ului de Culturism, care s-a postat la poarta de acces in sala si le-a interzis categoric celor doi jurnalisti sa asiste la eveniment. El a refuzat orice discutie cu reprezentantii presei sau cu superiorii acestora, motivandu-si actiunea intreprinsa prin faptul ca: „Nu ma intereseaza, n-am ce vorbi eu cu voi!”.
Atunci cand cei doi ziaristi au dorit sa intre in incinta locului de desfasurare a concursului, „cerberul” a luat atitudine, confiscandu-le acreditarile si adresandu-se in termeni deloc potriviti cu functia pe care a declinat-o: „impostori” si „infractori”. Nici restul staff-ului prezent la poarta de acces nu intelegea atitudinea lui Stefan, doi angajati ai unei firme de paza spunand ca ei nu au ce sa faca deoarece ei doar executa niste ordine ce le-au fost date.
Organizatorul concursului, culturistul roman Florin Teodorescu, nu s-a prezentat pentru a rezolva neplacutul incident creat de unul dintre angajatii sai, deoarece Alex Stefan nu a binevoit sa se adreseze superiorilor sai. Desi ambele publicatii au mediatizat evenimentul, aceasta fiind una dintre conditiile pentru obtinerea acreditarii, pozitia strasnicului strajer al portii a fost neschimbata: „Voi incercati sa intrati fraudulos. Daca am zis ca nu intrati, nu intrati! Nu mai avem ce discuta!”.
Nici cererea de a verifica listele cu acreditari intocmite la conferinta de presa ce a precedat concursul nu a fost consultata de „managerul” concursului, el facand tot ce i-a stat in putinta pentru a interzice accesul in sala celor doi jurnalisti. Oricum, competitia, anuntata cu surle si trambite, nu s-a bucurat de un aflux deosebit al spectatorilor, preturile prohibitive Ð 50 RON cel mai ieftin bilet Ð facandu-i pe timisoreni sa aleaga o alta varianta de petrecere a unei seri de sambata.
Totusi, pentru conformitate, sa amintim ca „Weider Grand Prix of Romania” a fost castigat de americanul Jay Cutler, detinatorul titlului de „Mister Olympia” pe anul 2006, iar pe locul doi s-a clasat Ronnie Coleman, fostul detinator al titlului suprem si castigator de opt ori consecutiv al marelui premiu.

Cele mai citite

Macron cere restrângerea dreptului de veto în Consiliul de Securitate al ONU doar pentru „crime în masă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri la Naţiunile Unite "limitarea" dreptului de veto în Consiliul de Securitate în cazuri de "crime în masă",...

Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Cu cine intră în cursă Maia Sandu pentru un nou mandat

Republica Moldova se pregătește de alegeri prezidențiale, cu un numaăr de candidați record înscrişi pe listele de candidați. Maia Sandu, actualul președinte al Republicii Moldova...

Macron cere restrângerea dreptului de veto în Consiliul de Securitate al ONU doar pentru „crime în masă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri la Naţiunile Unite "limitarea" dreptului de veto în Consiliul de Securitate în cazuri de "crime în masă",...
Ultima oră
Pe aceeași temă