18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecial"Aventura" irlandeza penala

„Aventura” irlandeza penala

Autoritatile de frontiera de la PPF Aeroport Timisoara au descoperit, in cursa aeriana din directia Venetia, un tanar ce fusese returnat in tara de catre autoritatile din Peninsula deoarece nu avea acte de identitate. Oamenii legii au descoperit ca datele declarate de barbat erau false.
S-a stabilit ca numele real al „calatorului” este Iulian D. (23 ani), din judetul Neamt. El iesise din Romania, legal, cu doar cateva zile inainte, avand ca destinatie declarata Ungaria. In realitate, el a ajuns pana la granita cu Irlanda si intentiona sa intre in acea tara cu pasaportul unui prieten. In cazul in care reusea sa ramana pe teritoriul acelui stat, urma sa ii plateasca acestuia 400 euro.
Autoritatile de frontiera irlandeze au sesizat falsul si l-au returnat in Italia pe roman, iar autoritatile din Peninsula l-au trimis in tara de origine. Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei altui stat si fals la identitate.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă