20.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCornel Pasat confunda evenimentele caritabile cu spectacolele de striptease

Cornel Pasat confunda evenimentele caritabile cu spectacolele de striptease

O noua editie a Targului Anual de Barbati (cea de-a saptea) s-a desfasurat marti seara in Club Paradiso. Agitatie mare, lume multa, femei cu portofelele doldora de bani gata sa plateasca pentru a petrece o ora in compania barbatului preferat.
Licitatia anuala cu scop umanitar a reunit cativa dintre cei mai celebri si doriti burlaci ai momentului: Augustin Viziru (Acasa TV), Nicolae Banicioiu (PSD), Cornel Pasat, Keo, Cristian Adomnitei (PNL), Ioan Isaiu (Antena 1), Cosmin Popp (PD), Zoli (Sistem) si Dani Otil (National TV). Desi Dani Otil, prezentatorul de la National TV, si-a invitat colegele sa vina si sa-l achizitioneze pentru o cauza nobila, acestea nu prea s-au inghesuit la eveniment iar colegul lor nu a reusit sa adune mai mult de 320 de lei, fiind cumparat de Rita Muresan. Alaturi de Dani s-a aflat partenerul sau de emisiune, Razvan.

Politicienii, atractia serii

De cel mai mare succes s-au bucurat (cum altfel?) politicienii, licitati la greu de colegele lor de partid. Cristian Mihai Adomnitei, presedintele Tineretului National Liberal, a fost "achizitionat” pentru o suma record de 5.300 lei. O prezenta inedita la targ a fost Keo, un artist aflat pe val. El le-a transmis doamnelor si domnisoarelor prezente la eveniment un mesaj muzical, "Azi vii, maine pleci”, piesa cu care s-a lansat. Aplaudat si admirat de sexul frumos, Keo a reusit sa stranga 2.510 lei. Un alt exemplar scos la licitatie a fost fratele lui Lucian Viziru, Augustin, adjudecat, tot de Rita Muresan, contra sumei de 680 lei. A urmat apoi fostul iubit al Oanei Roman, Cornel Pasat, care spune despre el ca singurul defect pe care il are este „bunatatea”. Desi a fost licitat si de bunul sau prieten Mihai Mitoseru, Pasat nu a reusit sa se aleaga cu mai mult de 1.100 lei. Stripper-ul a fortat insa nota si a promis ca pentru fiecare plusare peste suma licitata isi va da jos cate un articol vestimentar. Nici una dintre doamnele prezente la licitatie nu a fost insa interesata de goliciunea lui, asa ca a ramas cu aceeasi suma. Desi inainte de eveniment declara ca i-ar placea sa fie cel mai licitat barbat, Zoli de la Sistem a fost apreciat de catre doamne la suma de 1.600 lei. Una dintre cele care au licitat pentru el a fost Miky, colega lui de breasla. Si Geta Voinea si-ar fi dorit sa liciteze pentru Zoli, insa aceasta a ajuns mult prea tarziu, motiv pentru care a donat o mie de lei. Urmatorul licitat, Ioan Isaiu, din telenovela "Secretul Mariei”, a fost foarte apreciat de catre doamne, care s-au batut pe el, ridicandu-i cota la 4.000 de lei.
Politicienii, ramasi la urma, s-au dovedit a fi atractia serii. Astfel, Cosmin Gabriel Popp a fost licitat la un pret de 5.000 de lei, fiind cumparat de Anca Constantinescu, deputat PD, celebra pentru expresia „ciocu' mic!”, Nicolae Banicioiu a strans 3.900 lei, tot Anca Constantinescu fiind cea care a oferit 3.000 de lei. Ultimul a fost Cristian Adomnitei, licitat cu o suma de 5.300 lei. Pe langa ora pe care trebuia sa o petreaca impreuna, politicianul i-a oferit castigatoarei si un bonus – un buchet de trandafiri si doua ore la patinoar.

Suma, donata copiilor orfani

Ca in fiecare an, barbatii licitati au acceptat sa ajute in acest fel copiii orfani, aflati in centrele de plasament. Suma stransa in urma licitatiei va fi transformata in haine, incaltaminte, jucarii si alimente, urmand a fi donate chiar de catre cei licitati cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste copiilor orfani. Desi in urma licitatiei se stransese aproximativ un sfert de miliard de lei vechi, Zoli a completat pana la 300.000.000 de lei. In cele sase editii anterioare, din banii stransi in cadrul evenimentului au beneficiat de ajutor tot mai multi copii orfani aflati in centrele de plasament din Bucuresti, Sinaia si Campina. De asemenea, copiii din centrele de plasament s-au bucurat in fiecare an de prezenta VIP-urilor vazute numai la televizor, au obtinut autografe, s-au jucat si chiar au fost imbracati cu hainute noi de barbatii prezenti la donatie.

Cele mai citite

Șumudică avertizează: „Retrogradarea nu e exclusă!” după eșecul Rapidului cu FC Botoșani

Rapid București a suferit o înfrângere neașteptată în fața lui FC Botoșani, cu scorul de 0-2, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii....

Suspiciuni de fraudă la programul „Casa Verde Fotovoltaice“. „Au fost încărcate dosare offline“

Fondurile alocate programul „Casa Verde Fotovoltaice“ pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, incluzând județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, s-au epuizat în doar 1 minut...

Mașini de debitat tabla vs. alte metode de tăiere: care este soluția ideală?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă