Luni seara a fost lansata la Athenee Palace Hilton saptamana de arta culinara elvetiana in restaurantul Brasserie, printr-o demonstratie sustinuta de bucatari invitati de la Hilton Palace Geneva, care continua traditia de a organiza saptamani de gastronomie in diverse colturi ale lumii.
Laurent Desroches, bucatar-sef al restaurantului Le Cygne Restaurant de la Palace Hilton Geneva, si Regis Ferre, un adevarat maestru al zaharului si ciocolatei, au realizat intr-un timp-record in fata presei si a televiziunii cateva specialitati culinare ce au fost degustate cu mare pofta de cei prezenti.
Gurmanzii s-au delectat cu File mignon de porc cu trufe, fel pregatit de bucatarul-sef venit din Tara Cantoanelor, iar amatorii si mai ales amatoarele de ciocolata au testat deserturile pregatite de maestrul cofetar helvet, mai precis Ciocolata crocanta cu inghetata de vanilie sau Batonul de ciocolata cu mar copt, scortisoara si biscuiti glace cu caramel. Regis Ferre a creat tuturor senzatia ca nu e nimic mai simplu decat sa realizezi astfel de deserturi, preparate rapid in aplauzele si admiratia celor prezenti.
Saptamana de arta culinara elvetiana continua pana pe 12 noiembrie, perioada in care meniul elvetian va fi servit ' la carte in restaurant, pentru pranz intre orele 12.30-15.30, iar pentru cina intre 18.00-23.00. Amatorii vor testa aceste produse si multe altele care sunt servite de restaurantul Le Cygne, mentionat in cunoscute ghiduri gastronomice frantuzesti, cu traditie in arta culinara si inovatie.