9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialLaurentiu Rosu, dorit de Castellon

Laurentiu Rosu, dorit de Castellon

Atacantul Laurentiu Rosu, aflat la final de contract cu gruparea Recreativo Huelva, este dorit de formatia Castellon, care lupta in acest final de sezon pentru mentinerea in Segunda Division, a anuntat publicatia „Huelva Informacion”. Potrivit sursei citate, jucatorul roman ar fi ajuns deja la un acord de principiu cu Castellon, insa un eventual transfer ar urma sa fie perfectat doar dupa ce se va stabili in ce liga va evolua formatia levantina.
Gruparea Recreativo Huelva, care si-a asigurat deja promovarea in Primera Division, cu doua etape inainte de finalul campionatului, i-a facut lui Rosu o oferta pentru prelungirea contractului si asteapta un raspuns din partea jucatorului roman. Publicatia „Huelva Informacion” noteaza insa ca pentru Laurentiu Rosu posibilitatea de a evolua cat mai mult este foarte tentanta, chiar daca acest lucru ar insemna sa joace in continuare in liga secunda din Spania. „La Huelva, in Primera, este foarte posibil ca Rosu sa fie al treilea sau al patrulea atacant, fapt pentru care studiaza posibilitatea sa nu continue la Recre si sa joace la o echipa unde i se garanteaza cat mai multe minute”, a scris publicatia citata.
Laurentiu Rosu a fost la un pas sa paraseasca pe Recreativo si inaintea sezonului 2005/2006, insa in cele din urma a acceptat sa ramana, la insistentele tehnicianului Marcelino Garcia Toral. In sezonul 2005/2006, Rosu a fost folosit la Recreativo in 33 de partide, dintre care 27 ca titular, si a marcat noua goluri.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă