18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecial"Bad Boys Blue", in concert la Timisoara

„Bad Boys Blue”, in concert la Timisoara

Zilele Timisoarei au continuat, sambata seara, cu concertul sustinut de componentii formatiei „Bad Boys Blue” din Germania. Aproape 400 de persoane s-au adunat, la sfarsitul saptamanii trecute, in Piata Unirii din orasul de pe Bega, pentru a rememora atmosfera anilor '80, perioada in care trupa lansa celebrul hit „You're a woman”.
Concertul a fost deschis de formatia timisoreana „Next”, avandu-l in componenta pe celebrul chitarist Horia Crisovan, membru al trupei „Blazzaj”. Timp de aproximativ o ora acestia au incantat asistenta cu cover-uri dupa piese celebre ale unor artisti precum Kelis sau Jennifer Lopez.
Apoi a urmat momentul mult asteptat: pe scena au urcat cei trei „baieti rai melancolici”. Totusi, germanii de la „Bad Boys Blue” s-au lasat putin asteptati, ei incepandu-si show-ul cu o intarziere de aproximativ 25 de minute fata de ora stabilita initial. Acest lucru nu i-a deranjat, insa, pe cei prezenti in piata – majoritatea oameni la 30-35 de ani – dornici sa asculte „live” piesele ce i-au facut odinioara celebri pe muzicienii nemti.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă