17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialOJPC Bistrita-Nasaud se judeca pentru o cladire de care nu are nevoie

OJPC Bistrita-Nasaud se judeca pentru o cladire de care nu are nevoie

BISTRITA. Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Bistrita-Nasaud are un proces pe rol la Inalta Curte de Casatie si Justitie in care se judeca cu fostii proprietari ai unui imobil pe care institutia l-a reabilitat fara sa aiba nevoie de el. Directorul executiv al Oficiului, Lorica Sut, a declarat ca este vorba despre un imobil cu 17 camere, pe care fosta conducere a institutiei a dorit sa-l reabiliteze.
„Noi avem un sediu in care functionam si nu avem nevoie de altul. Practic, noi nu ne judecam pentru ca vrem sa pastram imobilul la care se face referire, ci pentru ca acolo s-au investit peste 3 miliarde lei vechi, bani publici pe care proprietarul cladirii care o revendica, pe buna dreptate in baza Legii 10, trebuie sa-i restituie. Investitiile au fost in valoare de 1 miliard lei vechi, insa au fost reevaluate la nivelul anului 2006”, a afirmat Lorica Sut.
Directorul executiv al OJPC a mai declarat ca institutia pe care o conduce nu ar avea ce face cu un imobil format din 17 camere, intrucat numarul functionarilor angajati la OJPC este mai mic. In prezent, institutia are sediul in cadrul Palatului Administrativ, insa este obligata sa epuizeze toate caile de atac pentru recuperarea investitiei facute din bani publici in urma cu 10 ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă