18.2 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentTragedie în Mangalia! S-a aruncat cu mașina în mare și a lăsat...

Tragedie în Mangalia! S-a aruncat cu mașina în mare și a lăsat un bilet de adio

Un incident tragic s-a petrecut la Mangalia, unde un bărbat de 37 de ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncat cu mașina în mare. Înainte de acest gest necugetat, tânărul a lăsat un mesaj de adio fostei sale iubite, exprimându-și intenția de a-și lua viața.

S-a aruncat cu mașina în mare și a lăsat un bilet de adio

Conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța, în data de 27 octombrie, în jurul orei 04:00, poliția a fost alertată de către o femeie care a raportat că bărbatul a amenințat că se va sinucide. Imediat, polițiștii au început căutările pentru a-l identifica pe bărbat și vehiculul său.

Cercetările ulterioare au confirmat că un autoturism a sărit în apele mării în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 01:56, de pe un postament de beton situat sub un pod din zonă.

În prezent, echipe de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și Brăila sunt în acțiune pentru a recupera trupul neînsuflețit al bărbatului din vehiculul scufundat și pentru a stabili identitatea acestuia.

Acest incident subliniază importanța discuțiilor despre sănătatea mintală și sprijinul necesar pentru cei care se confruntă cu gânduri suicidare. Dacă cineva se află într-o situație similară, este esențial să caute ajutor și să vorbească despre problemele sale.

Comunicatul IPJ

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un barbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi amenințat că-și va lua viața.

Polițiștii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum și a autoturismului cu care acesta obișnuia să circule.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că un autoturism ar fi sărit în apele mării, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 01.56, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada Portului și insulița Mangalia.

La acest moment, scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila intervin în zona Portului Mangalia, pentru a scoate la suprafaţă trupul neînsufleţit al unui bărbat care se afla în vehiculul sus-menționat și stabilirea identității acestuia”, anunţă IPJ Constanţa.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mario Balotelli revine în Serie A! Un fost coleg îl va antrena

Super Mario, fostul atacant al naționalei Italiei, se întoarce în Serie A după o absență de trei ani și va juca pentru Genoa, echipă...

Horoscop 29 octombrie. Moment de relaxare pentru tauri

Horoscop 29 octombrie 2024. Află ce ți-au rezervat astrele pentru a doua zi din această săptămână. Horoscop 29 octombrie 2024 Taur (20 aprilie – 20 mai) Taurii...

Astronauții de pe ISS sunt pregătiți pentru o evacuare urgentă

Astronauții NASA de la bordul Stației Spațiale Internaționale au fost informați să se pregătească pentru o evacuare urgentă, pe fondul creșterii îngrijorărilor legate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă