15 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăLifestyleMoment emoţionant la concertul lui Adele din Las Vegas! De ce s-a...

Moment emoţionant la concertul lui Adele din Las Vegas! De ce s-a întrerupt concertul

În cadrul concertului său din Las Vegas, Adele a trăit un moment de mare emoție atunci când a remarcat-o în public pe Celine Dion, una dintre artistele pe care le admiră profund.

Celine Dion, prezentă la concertul lui Adele

Copleșită de prezența legendei canadiene, Adele s-a oprit din cântat și a coborât de pe scenă pentru a o îmbrățișa.

Această întâlnire neașteptată și plină de emoție a fost surprinsă de fanii prezenți, mulți dintre ei fiind la fel de impresionați de momentul întâlnirii dintre cele două artiste.

Celine Dion, aflată în lojă alături de cei trei fii ai săi, a zâmbit și a reacționat cu căldură, iar acest gest de solidaritate între cele două cântărețe a emoționat audiența.

Adele a vorbit de multe ori despre admirația sa pentru Celine Dion, cunoscută pentru vocea impresionantă și cariera sa remarcabilă.

Din păcate, Celine se confruntă în ultimii ani cu sindromul persoanei rigide, o boală rară și dificilă, care i-a afectat sănătatea și capacitatea de a performa.

De asemenea, Adele a anunțat că, din cauza unor probleme de sănătate proprii, va lua o pauză după finalizarea concertelor sale din Las Vegas, care se vor încheia luna viitoare.

Céline Dion este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale tuturor timpurilor, cunoscută pentru vocea sa inconfundabilă, puterea emoțională a interpretărilor și o carieră impresionantă care se întinde pe mai multe decenii.

Născută pe 30 martie 1968 în Charlemagne, Quebec, Canada, Céline a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă. Venind dintr-o familie cu 14 copii, toți iubitori de muzică, ea a fost susținută și încurajată de părinți, reușind să lanseze primul său album la doar 13 ani.

Succesul internațional al lui Céline a început să crească odată cu lansarea pieselor în limba franceză, care au devenit rapid hituri în Europa și Canada.

Adevărata ascensiune globală a venit odată cu lansarea albumelor în engleză în anii ’90, iar vocea sa excepțională i-a adus aprecieri din întreaga lume.

În 1992, Céline a cântat piesa „Beauty and the Beast” în duet cu Peabo Bryson pentru filmul Disney, o melodie care i-a adus un premiu Grammy și un Oscar și care a deschis noi uși în industria muzicală.

Totuși, cântecul care i-a definit cariera și i-a adus recunoașterea mondială a fost „My Heart Will Go On,” tema principală a filmului „Titanic” din 1997. Piesa a devenit un fenomen cultural și a consolidat poziția lui Céline ca o adevărată legendă a muzicii.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Scandal de rasism la El Clasico! Vinicius Jr. cere pedepsirea fanilor lui Real Madrid pentru insultele adresate lui Yamal, Fati și Raphinha

Meciul dintre Real Madrid și FC Barcelona, încheiat cu scorul de 4-0 în favoarea catalanilor, a fost umbrit de comportamentul rasist al unor fani...

Meta construiește un motor de căutare AI pentru a reduce dependența de Google și Bing

Meta Platforms lucrează la un motor de căutare bazat pe inteligență artificială în încercarea de a reduce dependența de Google și Microsoft, scrie The...

Raport: Un sfert dintre europeni recurg la împrumuturi pentru a face față creșterii costurilor locuințelor

Potrivit raportului „New Housing Trend Report 2024” realizat de agenția imobiliară Re/Max Europe, mai mult de 10% dintre europeni au fost nevoiți să facă...
Ultima oră
Pe aceeași temă