15.2 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentUn tânăr de 34 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident...

Un tânăr de 34 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident nautic în Delta Dunării

Un tânăr de 34 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident nautic, sub privirile tatălui său, după ce barca în care se aflau s-a ciocnit violent cu o ambarcațiune de pescuit în Delta Dunării, pe canalul Arhipenco.

Mihai, împreună cu tatăl său și un prieten, se îndrepta către localitatea Partizani pentru a-și îngriji animalele. În condiții de ceață densă, ambarcațiunea lor de agrement a fost lovită de o barcă de pescari, venind de la cherhanaua din Mila 23.

Impactul a scufundat barca, iar cei trei au fost aruncați în apa adâncă de 11 metri. Doi dintre pasageri au reușit să înoate și să ajungă la mal, dar Mihai nu a supraviețuit, spre disperarea tatălui său, care a fost martor la tragedie.

Primele investigații indică drept cauze ale accidentului viteza și ceața deasă, care au redus vizibilitatea, ducând la coliziunea fatală.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Olguța Vasilescu revoluționează Craiova! „Singurul oraș de câmpie care…”

Lia Olguţa Vasilescu a fost învestită vineri în cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Craiova. Cu acest prilej, ea a anunțat un proiect...

Horoscop 26 octombrie 2024. Capricornii sunt în centrul atenției

Horoscop 26 octombrie 2024. În acest weekend, influențele cosmice ne îndeamnă să ne reconectăm cu sinele nostru interior și să ne evaluăm relațiile cu...

6 diete populare în România

Vrei să scapi de câteva kilograme în plus? Vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții, consumând produse sănătoase și adoptând o dieta echilibrată? Vrei să urmezi un regim...
Ultima oră
Pe aceeași temă