16.8 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăLifestyleCe gafă a făcut Oana Zăvoranu! Vedeta i-a vândut mașina iubitului, dar...

Ce gafă a făcut Oana Zăvoranu! Vedeta i-a vândut mașina iubitului, dar în ea se aflau 300.000 de euro

Alex Ashraf a avut parte de o surpriză neplăcută când s-a trezit fără mașina sa! Oana Zăvoranu i-a vândut Porsche-ul cu suma de 25.000 de euro, dar nu știa că economiile soțului ei, în valoare de 300.000 de euro, plus bijuterii, se aflau ascunse sub unul dintre scaunele vehiculului.

Oana Zăvoranu a comis-o

Deși a căutat cu disperare Porsche-ul prin oraș timp de două săptămâni și a întrebat pe toată lumea, s-a confruntat cu o pagubă semnificativă, potrivit cancan.ro.

În acest context, intră în scenă și Horia Vlădescu, considerat de Alex capul răutăților în această poveste complicată. Această întâmplare dramatică pune în evidență întorsăturile neașteptate ale vieții și greutățile cu care se confruntă Alex.

Mă văzusem eu cu persoana respectivă, ei m-au filmat pe mine, m-am întors acasă, Oana nu era, și m-am dus până la baie, mi-am văzut mașina pornind și plecând, a spus Alex Ashraf.

Iar continuarea este, de-a dreptul, fabuloasă. ”Deci Porsche-ul de peste 100.000 de euro a fost vândut cu 25.000 de euro”, începe Alex, întrerupt, pentru câteva secunde, de Oana, care a vrut să puncteze un detaliu: ”Horia îmi spunea: trebuie să-l vinzi, tu o ai pe aia mică… Trebuie pedepsit… Aveam noi un șofer, dar care știa să facă toate actele la îndemnul lui. Că Horia a venit cu mine când am semnat actele. O gagică cu bărbatul ei au cumpărat mașina. A vrut ăla să i-o facă nevestei cadou. Presupun că au avut și Vlădescu și Eli de împărțit ceva cu ei!”, notează sursa citată.

Alex spune, apoi, ce ascundea în mașina care tocmai fusese vândută. ”Aveam bani foarte mulți acolo. În jur de 300.000 de euro. Bani și bijuterii. Care, pur și simplu, au dispărut. Asta a fost boala mea, de m-am certat cu Oana atunci și am strâns degeaba, pentru că trebuia să plătim una-alta și au fost mai multe lucruri care s-au greșit în perioada respectivă cu Horia și am zis: eu țin banii la mine, nu la seif, nu la nimic… Mașina era seiful meu. Am văzut niște poze la Oana în telefon și l-am sunat pe Alex, un angajat al clinicii, dar el nu a găsit banii și bijuteriile, că dacă le găsea, își lua casă, mașină, se vedea asta”, povestește Alex Ashraf.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Guvernele Cîţu, Ciucă și Ciolacu lasă în urmă o economie în creștere, dar o datorie publică majorată considerabil

Pe parcursul ultimelor trei guvernări, PIB-ul României a crescut cu 70%, însă datoria publică a avansat cu 80%, ajungând la 876 miliarde lei, reprezentând...

Elon Musk sprijină campania lui Trump în statele-cheie cu contribuții de milioane de dolari

Elon Musk a donat în octombrie 44 de milioane de dolari către America PAC, un grup de susținere a campaniei lui Donald Trump în...

Kylian Mbappe a câștigat procesul cu PSG! Ce sumă colosală a primit francezul

Superstarul francez Kylian Mbappe a câștigat recent un proces împotriva fostului său club, Paris Saint-Germain, obținând o sumă de 55 de milioane de euro...
Ultima oră
Pe aceeași temă