17.8 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăLifestyleOFICIAL. Karmen Minune și Bogdan Căplescu au pus punct mariajului

OFICIAL. Karmen Minune și Bogdan Căplescu au pus punct mariajului

Este oficial. Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune, și Bogdan Căplescu au pus punct mariajului. Aceștia au anunțat la începutul lunii septembrie că urmează să divorțeze, iar astăzi, 24 octombrie 2024, au semnat actele de divorț.

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat

Divorțul momentului în showbiz-ul românesc a avut loc recent, Karmen Minune, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, punând capăt mariajului cu Bogdan Căplescu.

Cei doi au decis să se despartă după cinci ani de căsnicie, iar artista a ales să fie deschisă și sinceră cu fanii săi despre această schimbare din viața personală.

Karmen a explicat că despărțirea a fost realizată într-un mod civilizat, fără scandal, iar respectul reciproc rămâne o prioritate pentru amândoi, mai ales în contextul creșterii fiicei lor, Sofia.

Această decizie a fost luată de comun acord, evidențiind dorința lor de a continua să comunice și să colaboreze pentru bunăstarea copilului lor. Astfel, deși mariajul s-a încheiat, cei doi părinți își păstrează o relație armonioasă.

Eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate. Am ajuns la concluzia că nu a fost să fie. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții pentru că există Sofi în viața noastră, declara artista pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

CCIB a premiat cele mai performante companii din Sectorul 6 la Gala Topul Firmelor

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a organizat Gala Topul Firmelor din Sectorul 6, eveniment dedicat recunoașterii celor mai performante companii...

Arne Slot rescrie istoria lui Liverpool! Ce record a reușit olandezul

Arne Slot, noul antrenor al lui Liverpool, a înregistrat un debut spectaculos pe banca tehnică, bifând record după record într-un start de sezon excepțional....

Apple reduce producția pentru noua serie de iPhone 16 cu 10 milioane de unități

Apple a redus comenzile de producție pentru noua serie de iPhone 16 cu aproximativ 10 milioane de unități, conform analistului chinez Ming-Chi Kuo. Această decizie...
Ultima oră
Pe aceeași temă