17.8 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiO directoare de bancă din București este acuzată pentru că a sustras...

O directoare de bancă din București este acuzată pentru că a sustras peste 300000 de euro din conturile clienților

O directoare de bancă din București este acuzată că a accesat ilegal conturile clienților și a făcut sute de operațiuni neautorizate. Prejudiciul este estimat la 300.000 de euro, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul București, potrivit Antena 1.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție București fac cercetări într-un dosar penal pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

„În această dimineață, în cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, astăzi, 24 octombrie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic”.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, o femeie, în calitate de director al unei sucursale bancare, ar fi accesat fără drept, sistemul informatic al societății și ar fi efectuat mai multe operațiuni bancare din conturile clienților.

Poliția Capitalei a efectuat percheziții domiciliare la domiciliul acesteia

Prejudiciul total cauzat este estimat la aproximativ 300.000 de euro, informează Poliția Capitalei.

În vederea administrării materialului probator, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în Capitală, la adresa unei persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (776 acte materiale) și acces ilegal la un sistem informatic (920 acte materiale).

Suspecta este la audieri.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Răzvan Lucescu suspendat aproape o lună după incidentele din derby-ul cu AEK!

Antrenorul echipei PAOK, Răzvan Lucescu, a fost suspendat pentru 23 de zile și amendat cu 7.500 de euro, în urma incidentelor din derby-ul împotriva...

Ciucă apel către forțele de dreapta: Nu există altă soluție decât să fim uniți. PSD vrea să acapareze toată puterea

„Nu există altă soluție decât să fim uniți, pentru că PSD încearcă de fiecare dată să acapareze toată puterea din România”, spune Nicolae Ciucă....

Percheziţii în urma unui conflict în care şapte persoane au agresat cu arme albe doi bărbaţi 

Polițiștii din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente din Capitală au desfășurat, în această dimineață, 16 percheziții în legătură cu un conflict violent care a...
Ultima oră
Pe aceeași temă