16.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăLifestyleUn profesor de engleză în vârstă de 39 de ani este suspectat...

Un profesor de engleză în vârstă de 39 de ani este suspectat că ar fi agresat sexual o minoră

O minoră ar fi fost agresată sexual de un profesor de engleză în vârstă de 39 de ani, după un curs la Palatul Copiilor, din Capitală.

Minoră agresată de un profesor în vârstă de 39 de ani

Potrivit surselor din presă, se pare că mama fetei știa de cele întâmplate, dar nu a denunțat la Poliție. Un mai târziu, se pare că cea mică a fost violată de un alt bărbat, potrivit anchetatorilor, iar acum cei doi sun reținuți.

Polițiștii de la Secția 18 din București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au acționat recent pentru a desfășura două percheziții domiciliare în Capitală și pentru a executa trei mandate de aducere. Acțiunile au fost parte dintr-un dosar penal complex care vizează mai multe infracțiuni grave, inclusiv:

  • Violență sexuală
  • Agresiune sexuală
  • Corupere sexuală a minorilor
  • Racolarea minorilor în scopuri sexuale
  • Nedenunțare
  • Vătămare corporală din culpă

Cazul a stârnit îngrijorare în comunitate, având în vedere gravitatea acuzațiilor și impactul asupra victimelor, în special a minorilor implicați. Ancheta continuă pentru a aduna probe și a clarifica circumstanțele în care au avut loc aceste fapte.

„Din datele şi probele administrate până în prezent a rezultat presupunerea rezonabilă că, în luna iulie a anului 2023, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în calitate de profesor de limba engleză în cadrul unei instituţii culturale destinate copiilor, din Sectorul 4, ar fi profitat de vârsta fragedă a unei minore, care la acea dată avea 14 ani, şi fără consimţământul acesteia, ar fi agresat-o sexual, în incinta respectivei instituţii culturale.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că, mama minorei ar fi luat cunoştinţă despre infracţiunea săvârşită asupra fiicei sale, nu a denunţat fapta”, transmite Poliţia Română.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Agent de poliție plasat sub control judiciar. A efectuat operaţiuni financiare cu material lemnos

Un agent de poliție din județul Vâlcea a fost plasat sub control judiciar pentru o serie de infracțiuni grave, printre care operațiuni comerciale ilegale...

Arma folosită de un deținut pentru a-și ucide colegul de celulă

Un incident grav a avut loc la Penitenciarul din Arad, unde un deținut de 45 de ani a fost ucis de un coleg de...

De ce jocurile educaționale sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copilului?  

Jocurile educaționale sunt importante pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. Acestea pot fi instrumente eficiente pentru îmbunătățirea capacităților cognitive, stimularea creativității și dezvoltarea abilităților...
Ultima oră
Pe aceeași temă