10.2 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăLifestyleDiana Matei a dezvăluit ce salariu câștigă în cadrul MApN - VIDEO

Diana Matei a dezvăluit ce salariu câștigă în cadrul MApN – VIDEO

Diana Matei, cunoscută pentru cariera sa de cântăreață de muzică de petrecere din România, a oferit detalii despre activitatea sa profesională în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN), unde lucrează de 18 ani ca angajată civilă.

Diana Matei a dezvăluit ce salariu câștigă în cadrul MApN

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a explicat că este angajată în Ansamblul Artistic al Armatei, unde contribuie la organizarea și susținerea spectacolelor pentru oficialități și evenimente de protocol, deși nu deține o funcție administrativă.

De asemenea, veniturile sale sunt influențate de sporuri specifice, care variază în funcție de activitatea artistică desfășurată lunar.

Diana Matei a precizat că a urmat sfatul părinților atunci când a ales să își construiască o carieră sigură în cadrul armatei, subliniind că, deși nu este cadru militar, are un rol important în evenimentele artistice și culturale organizate de MApN.

În paralel cu activitatea sa la Ministerul Apărării, ea continuă să performeze pe scenă și în cadrul propriului proiect muzical, bucurându-se de succes în ambele domenii.

Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am. Cred că undeva la 8.600 de RON, ceva de genul acesta. Și sunt sporuri, pentru că la armată sunt niște sporuri micuțe care… fluctuații foarte mici. Adică, uneori sunt mai puțin cu 100, 200 de RON sau mai mult, dar cam ăsta este salariul, a declarat Diana Matei.

Noi cântăm pentru oficialități. Pentru oameni care vin, tot delegații din străinătate, oficiale și susținem programe artistice, bineînțeles cu Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu toți colegii mei de la ansamblu și practic participăm la protocol. Noi bineînțeles efectuând munca noastră de artiști. Cântăm pentru oficialități, a mai spus artista.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cum te ajută un magazin de tapete specializat să obții un decor original și personalizat?

Când vine vorba de decorarea casei tale, tapetul este o soluție care poate transforma complet un spațiu, aducând personalitate și stil fiecărei camere. Alegerea...

Barcelona în formă maximă! Victorie categorică împotriva Sevillei, 5-1, înainte de duelurile cu Bayern și Real Madrid

Barcelona a obținut o victorie clară împotriva Sevillei, impunându-se cu 5-1. Barcelona a dominat categoric partida împotriva Sevillei, impunându-se cu scorul de 5-1, într-un meci...

Modelele 3D pentru iPhone SE 4 și SE 4 Plus: cum ar putea arăta – VIDEO

Recent, pe internet au apărut imagini cu modelele 3D ale viitoarelor iPhone SE 4 și iPhone SE 4 Plus, care au dezvăluit câteva detalii...
Ultima oră
Pe aceeași temă